Ολυμπιακός: Επική ατάκα… πρόκληση Μαρτίνς σε Τουρέ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ολυμπιακός: Επική ατάκα… πρόκληση Μαρτίνς σε Τουρέ!

Ολυμπιακός: Επική ατάκα… πρόκληση Μαρτίνς σε Τουρέ!Την ευκαιρία να μιλήσουν για μερικά λεπτά είχαν οι Πέδρο Μαρτίνς και Γιάγια Τουρέ, το απόγευμα της Κυριακής (2/9) στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο διεθνής μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έδωσε το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου παρακολούθησε ιδίοις όμμασιν τη νίκη των Πειραιωτών 5-0 επί των Ηπειρωτών, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Πάντως, λίγο πριν την επαφή του Γιάγια Τουρέ με τον κόσμο, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να του δείξει τι τον… περιμένει, σ’ ένα τετ α τετ που είχαν για λίγα δευτερόλεπτα. «Τώρα ετοιμάσου. Θα σε… στύψω», φέρεται πως ήταν η ατάκα… πρόκληση του Πορτογάλου προς τον Αφρικανό, με τον τελευταίο να απαντάει: «Είμαι έτοιμος για όλα», όπως αναφέρεται στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Ο Γιάγια Τουρέ έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων έχοντας ως στόχο να τεθεί στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. onsports.gr