Ολυμπιακός : Ξεκίνησε τρέξιμο με την ομάδα ο Τουρέ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ολυμπιακός : Ξεκίνησε τρέξιμο με την ομάδα ο Τουρέ!

Ολυμπιακός : Ξεκίνησε τρέξιμο με την ομάδα ο Τουρέ! | to10.gr
Ο Αφρικανός μέσος έκανε σήμερα ένα μικρό μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα κι εν συνεχεία ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα. Στόχος να μπει σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση του Σαββάτου.
Ο Γιάγια Τουρέ έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων πως είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του λιμανιού έχει δείξει πολύ μεγάλη διάθεση και δεν κρύβει πως ανυπομονεί για το ντεμπούτο του, κάτι που ικανοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η είδηση της ημέρας για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού είναι ότι ο Τουρέ ξεκίνησε σήμερα τρέξιμο με την υπόλοιπη ομάδα κι αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη για τον πολύπειρο μεσοαμυντικό των ερυθρόλευκων.

Ο Τουρέ ακολούθησε στην συνέχεια το δικό του πρόγραμμα και όχι όλη την προπόνηση των συμπαικτών του, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος για να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο διεθνής άσος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στο Ρέντη αλλά χρειάζονται ακόμα μερικές μέρες πριν μπει στην διαδικασία ν’ ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας.

Όπως διαβάσατε άλλωστε χθες από to10.gr ο στόχος του Αφρικανού είναι να κάνει προπόνηση με τους συμπαίκτες του το Σάββατο, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνς δεν θα τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό που προέχει για τον Τουρέ είναι να συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει στο Ρέντη και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο παίκτης έλεγε πως έχει δουλέψει πάρα πολύ.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυβε την ικανοποίηση του βλέποντας τον Τουρέ να κάνει ένα μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά είναι σίγουρο πως ο Πορτογάλος κόουτς δεν θέλει να ρισκάρει.

Στόχος όπως προαναφέραμε είναι να κάνει το Σάββατο ο Τουρέ όλο το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας κι εκεί εστιάζει το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων.

Είναι πάντως σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Τουρέ ξεκίνησε τρέξιμο με την υπόλοιπη ομάδα κι αυτό φανερώνει και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο παίκτης στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. to10.gr