Οικογένεια Μεσημέρη: Πώς δύο αδέρφια από την Κέρκυρα έκαναν το χόμπι τους παράδειγμα επιχειρηματικότητας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Οικογένεια Μεσημέρη: Πώς δύο αδέρφια από την Κέρκυρα έκαναν το χόμπι τους παράδειγμα επιχειρηματικότητας

Δεν υπάρχει Έλληνας λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης που δεν γνωρίζει το «54» στην Κέρκυρα, το 54 Dreamy Nights όπως είναι η ακριβής ονομασία του διασημότερου κλαμπ εκτός Αττικής και όχι μόνο.
Ποιος όμως κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο πλέον συγκρίνεται με αντίστοιχα στο εξωτερικό;
Ο λόγος για τα αδέρφια Μεσημέρη, τον Γιάννη και τον Στέφανο, οι οποίοι όντας θαμώνες άλλων νυχτερινών μαγαζιών στο νησί ή σε άλλα μέρη της χώρας, αποφάσισαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με κάτι που τους ευχαριστούσε και στη συνέχεια να ανοίξουν μία σειρά από μαγαζιά στην Κέρκυρα.
Η οικογένεια Μεσημέρη τα οφείλει όλα στον κύριο Κώστα, τον άνθρωπο που είχε δημιουργήσει μία επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού και κάπως έτσι η αγορά γνώρισε τα δύο παλικάρια του.
41620951_233402717296609_1332926667768725504_n
Το καλό όνομα που είχε ο Κώστας Μεσημέρης, σε συνδυασμό τις καλές επαφές που συνέχισαν οι γιοι του, αποτέλεσαν την αρχή για τη δημιουργία του 54 Dreamy Nights, αφού μπόρεσαν να πάρουν όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό σε προσιτές τιμές και με τους συμφέροντες διακανονισμούς σε συνδυασμό με την αγάπη, το μεράκι και το πάθος τους για τη δημιουργία ενός χώρου αντάξιου του ονείρου τους.
Και τελικά τα κατάφεραν, καθώς το «54» έχει φιλοξενήσει τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και διάσημους Djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βασιζόμενο στις βασικές αρχές με τις οποίες δημιουργήθηκε.
10400776_720992474677485_3689195327830056253_n
Με γνώμονα ακριβώς αυτό, ο Γιάννης Μεσημέρης προχώρησε το καλοκαίρι του 2016 στην… γέννηση ενός ακόμη χώρου, αυτή τη φορά καλοκαιρινού, με την ίδια υψηλή αισθητική που κάλυπτε και τον πλέον απαιτητικό θαμώνα.
Το όνομα αυτού… Elite Luxury Moments!
39442570_782398472151281_2894132449342652416_n
Η εμπειρία των προηγούμενων ετών και ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός ήταν τα «όπλα» τους μαζί με τον καθαρό και ήρεμο ήχο, την άνεση, τα premium ποτά και την ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ, κατέταξαν το Elite σε σύντομο χρονικό διάστημα στις βασικές επιλογές των Κερκυραίων αλλά και των τουριστών του νησιού.
Ένα χρόνο αργότερα, ο Γιάννης Μεσημέρης μπήκε ως συνεταίρος στο «The Bar», το οποίο είναι το απόλυτο χειμερινό spot για έξοδο με συνοδεία ποτού και μουσικής. Ο χώρος διακοσμημένος υπέροχα, το service άψογο και τα δυνατά events και Dj sets έδωσαν ιδιαίτερο χαρακτήρα στις νύχτες των επισκεπτών του.
Την ίδια χρονιά, ο Γιάννης Μεσημέρης προχώρησε σε μία κίνηση αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτη. Συγκεκριμένα, επένδυσε μαζί με άλλον έναν γνωστό επιχειρηματία στη νησίδα Βίδο, ένα πανέμορφο παραδεισένιο νησί (περίπου 5 λεπτά από το παλαιό λιμάνι της Κέρκυρας), και άνοιξε το «Vido Island Restaurant Bar».
Vidos_Island
Πρόκειται για έναν εκπληκτικό καλοκαιρινό, και όχι μόνο, προορισμό με φόντο τις υπεροχές παραλίες, με την καλύτερη θέα της Κέρκυρας, το πιο ιδανικό μέρος για να απολαύσει κάποιος ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο με το ταίρι του, την παρέα του ή να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στους συνεργάτες του.
Και όλα αυτά, το επαναλαμβάνουμε, με δουλειά μα πολλή δουλειά, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι όσοι επισκέπτονται όλους τους προαναφερθέντες χώρους και κάπως έτσι προέκυψε η συνεργασία το φετινό καλοκαίρι με την ομάδα του Amaze, ενός μαγαζιού λίγα μόλις μέτρα πίσω από το κτίριο του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας.
amaze_fb0
Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Γιάννη Μεσημέρη, με τη στήριξη φυσικά της οικογένειάς του και κάποιων καλών του φίλων, δεν σταματάει εδώ. Τον Δεκέμβριο που έρχεται ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο μαγαζί, στο κέντρο της πόλης, που θα χαρακτηριστεί για τον καφέ του και τα εκλεκτά του σνακ. Μπορεί όποιος το επισκεφτεί να προμηθευτεί με τα κατάλληλα «εφόδια» από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.