Ο Σέλουκ δεν είχε... παίκτες για ΠΑΟΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Σέλουκ δεν είχε... παίκτες για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "αγοράζει" από την... Ανατολή, αλλά όχι με μεσάζοντα τον Ουκρανό ατζέντη του Τουρέ. Μήπως όμως και ο ίδιος δεν είχε να προσφέρει παίκτες στους κυπελλούχους;

To insta story του Γιώργου Σαββίδη κατά του Ντιμίτρι Σέλουκ δεν έμεινε πολλή ώρα στο λογαριασμό του. Αφαιρέθηκε λίγο μετά την ανάρτησή του. Επειδή όμως τα... print screen μένουν, κυκλοφορεί ακόμη στο διαδίκτυο η φωτογραφία του Ουκρανού ατζέντη και το σχόλιο - λεζάντα στα ρώσικα ("είσαι ακόμη θυμωμένος που δεν συνεργαζόμαστε μαζί σου; Μην αγχώνεσαι έτσι, εμείς είμαστε χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Τουρέ ήρθε στην Ελλάδα, αλλά μην ξεπερνάς τα όρια. Αντίο") που τη συνοδεύει.

Ο γιος του Ιβάν προφανώς και θίχτηκε απ' όσα υποστήριξε για τον πατέρα του και παράλληλα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Σέλουκ, με αποτέλεσμα να περάσει αναμενόμενα στην αντεπίθεση. Ούτως ή άλλως για τον οργανισμό "ΠΑΟΚ" δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, την ίδια στιγμή που είναι γνωστό ότι προτιμάει κυρίως να κάνει ποδοσφαιρο-δουλειές με τον Βαντίμ Σαμπλί (Μάτος, Σάκχοφ, Αζεβέδο, Χατσερίντι), εκ των ανταγωνιστών του Σέλουκ στο ανατολικό μπλοκ.

Ψαχουλεύοντας πάντως το "πελατολόγιο" του Σέλουκ, όπως αυτό εμφανίζεται στην ιστοσελίδα transfermarkt, οι περιπτώσεις (πέρα από τον Γιαγιά Τουρέ) που θα μπορούσαν, στην πραγματικότητα, ν' απασχολήσουν τον "Δικέφαλο" ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Είναι ένα σενάριο να είχε προταθεί ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Λεονάρντο, προτού κλείσει (από την Αλ Αχλί) στην Αλ Γουάντα των Εμιράτων - μια όντως ελκυστικό πακέτο ποδοσφαιριστή. Άντε να προτάθηκε ξανά για τη θέση του εφεδρικού επιθετικού ο Ιβοριανός Λασινά Τραορέ, τον οποίο ο ατζέντης του τον έδινε ως ελεύθερο και στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι εκεί όμως. Ό,τι άλλο κι αν αν, από 'κει και κάτω, πιθανόν προσφέρθηκε στους "ασπρόμαυρους" θα ήταν δύσκολο να καλύψει τις προσδοκίες τους, είτε σε θέση / ανάγκες είτε σε αξία...