Ο Γιάγια θέλει να είναι έτοιμος με Μπέτις - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γιάγια θέλει να είναι έτοιμος με Μπέτις

Ο Γιάγια θέλει να είναι έτοιμος με ÎœÏ€Î­Ï„Î¹Ï‚Ο Γιάγια Τουρέ δεν έχασε χρόνο, πήγε από χθες στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και ξεκίνησε προπονήσεις. Ο Αφρικανός μέσος θέλει να καλύψει το έδαφος για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πολλά απ’ αυτόν, ειδικά σε ότι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Κι αυτό που έκανε εντύπωση στους ανθρώπους των πειραιωτών είναι η διάθεση που έβγαλε ο Αφρικανός μέσος στην πρώτη του μέρα στο Ρέντη. Ο Τουρέ έδειξε με αυτά που έλεγε ότι θα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του το συντομότερο δυνατόν. 

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ο Τουρέ θέλει να είναι έτοιμος στις 20 του μήνα, όταν ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Κι όχι μόνο θέλει, αλλά πιστεύει πως θα βρίσκεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τον συγκεκριμένο αγώνα. 

Ο σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων θα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Ήδη πήρε από χθες συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ακολουθήσει και ο Τουρέ θεωρεί ότι είναι σημαντικό το διάστημα των επόμενων δεκαπέντε ημερών.


Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πως και πως τον Γιάγια Τουρέ, γιατί θεωρεί ότι ο πολύπειρος μέσος θα μπορέσει να κάνει την διαφορά για την ομάδα του Πειραιά. Κι ένα στοιχείο στο οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, αφορά την επιθυμία του Πορτογάλου για την απόκτηση του διεθνούς μέσου. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο Τουρέ θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και γι’ αυτό τον λόγο περίμενε με αγωνία την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της διοίκηση με την πλευρά του παίκτη. 

Ο Τουρέ λοιπόν δείχνει αποφασισμένος να κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια στο Ρέντη για να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και δεν χωρά αμφιβολία πως θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, να είναι έτοιμος να παίξει ο Τουρέ, έστω και σαν αλλαγή. 

Αφήσαμε για το τέλος την ατάκα που είπε για τον Αφρικανό μέσο, ο υποψήφιος πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ότι ήθελε δηλαδή ν’ αποκτήσουν τα «λιοντάρια» τον Γιάγια, αλλά τους πρόλαβε ο Ολυμπιακός και δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεταγραφή. Κι αυτό λέει πολλά, τόσο για την οικονομική υπέρβαση που έκαναν οι ερυθρόλευκοι για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη όσο βέβαια και για την επιθυμία του Τουρέ να ξαναφορέσει την φανέλα των πειραιωτών.