Mate 20 Pro: Real life φωτογραφίες αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και 128ROM - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Mate 20 Pro: Real life φωτογραφίες αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και 128ROM

mate20pro3To Huawei Mate 20 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβρη με αποτέλεσμα οι διαρροές να είναι συνεχείς. Οι τελευταίες real life φωτογραφίες που ανέβηκαν στο δίκτυο Weibo αποκαλύπτουν την κυρτή οθόνη της ναυαρχίδας και έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 128GB.
Στις εν λόγω φωτογραφίες η συσκευή είναι τοποθετημένη σε μία θήκη, η οποία δεν μας δίνει καθαρά την εξωτερική εικόνα του επερχόμενου μοντέλου. Φαίνεται ωστόσο η μεγάλη κυρτή AMOLED οθόνη των 6,9 ιντσών και το notch. Η αρκετά μεγάλη εγκοπή σύμφωνα με τις φήμες φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 24 megapixel, το ακουστικό και τον αισθητήρα τεχνολογίας 3D αναγνώρισης προσώπου που αναμένεται να ενσωματώνει η flagship συσκευή της Huawei.
Εκτός όμως από την πρόσθια όψη του Mate 20 Pro το leak μας επιτρέπει να πάρουμε και μία γεύση από το EMUI 9.0 μενού της συσκευής που θα βασίζεται στην έκδοση Android 9 Pie και συγκεκριμένα στο μενού των ρυθμίσεων αποκαλύπτοντας αποθηκευτικό χώρο της τάξεως των 128GB.
Το Huawei Mate 20 Pro μαζί με το μικρότερο “αδερφάκι” του Mate 20 θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση Τύπου στο Λονδίνο στις 16 Οκτώβρη. Η κυκλοφορία του στην αγορά αναμένεται μερικές εβδομάδες αργότερα.
mate20pro
mate20pro2