Η υποψηφιότητα του «Φέτφα» για τα άκρα με Μπέτις - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η υποψηφιότητα του «Φέτφα» για τα άκρα με Μπέτις

Η υποψηφιότητα του «Φέτφα» για τα άκρα με ÎœÏ€Î­Ï„Î¹Ï‚Ο Γιάννης Φετφατζίδης - που ως γνωστόν ήταν στις δοκιμές του Μαρτίνς την Τετάρτη - έχει τις πιθανότητές του για τα άκρα της επίθεσης με Μπέτις. Για ποιου την θέση τον σκέφτεται ο Πορτογάλος.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στις δοκιμές των βασικών ο Μαρτίνς είχε τον Μεριά αντί του Μιράντα και τον Νάτχο δίπλα στον Καμαρά. Κάποια στιγμή όμως είχε και τον Φετφατζίδη στα άκρα και τον Χασάν στην επίθεση.
 
Τον Γιάννη Φετφατζίδη που έδωσε... φρεσκάδα μεσοεπιθετικά στο ματς με τον Αστέρα ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σκεφτεί για την θέση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Και αυτό γιατί και ο Λάζαρος (σ.σ. όπως και ο Φορτούνης) είναι μες στους παίκτες που έχουν καταπονηθεί το τελευταίο διάστημα. Πάντως δεν είναι κάτι τόσο σίγουρο να συμβεί αυτό καθώς η εκτίμηση παραμένει για δύο με τρεις αλλαγές στην άμυνα και όχι παραπάνω (σ.σ. και ενώ Μεριά και Νάτχο φαίνεται πως πάνε για βασικοί). Προφανώς και ο Ίβηρας κόουτς θα πάρει τις τελικές αποφάσεις την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα με την Μπέτις. gazzetta.gr