Επανακυκλοφορεί το πρώτο PlayStation σε mini έκδοση (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Επανακυκλοφορεί το πρώτο PlayStation σε mini έκδοση (vid)

Επανακυκλοφορεί το πρώτο PlayStation σε mini έκδοση (vid)Η Nintendo το επιχείρησε δύο φορές και θησαύρισε, γιατί όχι και η Sony; Μετά από τα NES Classic Mini και SNES Classic Mini, φέτος τα Χριστούγεννα η μίνι ρετρό παιχνιδομηχανή που θα κλέψει την παράσταση θα είναι το PlayStation Classic.

Σωστά διαβάζετε, το πρώτο PlayStation που κυκλοφόρησε το 1995 γίνεται 45% μικρότερο, γεμίζει με 20 κλασικά παιχνίδια και βγαίνει στην αγορά στις 3 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 99,99 ευρώ. Ο πλήρης κατάλογος των ενσωματωμένων παιχνιδιών δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, ωστόσο το παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει τα «Final Fantasy VII», «Jumping Flash», «Ridge Racer Type 4», «Tekken 3» και «Wild Arms».
Η συσκευή θα περιλαμβάνει δύο χειριστήρια, πιστά αντίγραφα των πρωτότυπων, και καλώδιο HDMI για να συνδέεται με την τηλεόραση. Από το πρώτο PlayStation ξεκίνησε η αυτοκρατορία της Sony στο gaming και, αν οι πωλήσεις πάνε καλά (κάτι που είναι σίγουρο), ελπίζουμε τα Χριστούγεννα του 2019 να δούμε και το PlayStation 2 Classic – αν και κάπου εκεί θα τελειώσει η ιστορία με τις mini συσκευές, από το PlayStation 3 και μετά τα πράγματα αγριεύουν...

Πηγή: insider.gr