Ελένη Φουρέιρα: «Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ελένη Φουρέιρα: «Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά…»

Ελένη Φουρέιρα"Πολλά παιδιά ήθελαν την ευκαιρία που δόθηκε στη Γιάννα Τερζή τόσο απλόχερα, εγώ ήμουν ένα από αυτά".
Η Ελένη Φουρέιρα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε Στη φωλιά των Κου Κου, μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για όλα. Στο πρώτο μέρος της κουβέντας τους που προβλήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στην καταγωγή της, το «άκυρο» που «έφαγε» από την ΕΡΤ τις τρεις φορές που δήλωσε ενδιαφέρον να πάρει μέρος στη Eurovision, τη δεύτερη θέση που κέρδισε με την Κύπρο και τη σχέση της με τη Γιάννα Τερζή.
«Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από που είσαι θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα. Σέβομαι και αγαπώ την Αλβανία και θέλω να κάνω πράγματα εκεί, όμως έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και η νοοτροπία μου είναι ελληνική. Όταν πηγαίνω στην Αλβανία λένε ήρθε η Ελληνίδα κι εδώ οι μισοί λένε ήρθε η Αλβανίδα. Νιώθω Ελληνοαλβανίδα και λίγο Κύπρια τώρα πια.
Μετά τη δεύτερη θέση που έφερα στην Κύπρο, δεν ήρθε κάποιος από την Ελλάδα να μου πει κάτι. Θα χάρηκαν πιστεύω αλλά ξέρεις τι γίνεται; Όταν κάνεις μια επιλογή πρέπει να την στηρίξεις μέχρι τελευταία στιγμή κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Όταν είχα πάει, ουσιαστικά ήθελαν ένα άλλο είδος μουσικής, δεν ήθελαν ποπ τραγουδίστρια ή τουλάχιστον, συγκεκριμένα εμένα ως τραγουδίστρια.
Όλοι είχαν τεχνικά προβλήματα. Εμένα π.χ. το Τούνελ δεν άναψε μέχρι τη μέρα του Ημιτελικού. Δεν με έριξε γιατί έχω εμπειρία και θεωρώ ότι τις πρόβες τις κάνεις για να διορθώνονται τα λάθη. Ήταν μια πολύ στενάχωρη στιγμή που δεν πέρασε η Γιάννα, εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.
Πολλά παιδιά ήθελαν την ευκαιρία που δόθηκε στη Γιάννα τόσο απλόχερα, εγώ ήμουν ένα από αυτά. Οπότε της είπα «ευχαριστήσου το». Η στιγμή εκείνη, όσο εύκολη και αν την έκανα να φαίνεται, είναι πολύ δύσκολη, θέλει εμπειρία. Θεωρώ ότι η Γιάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.
Αν νιώθεις ότι αδικείσαι ή δεν έχεις περάσει, μπορεί να σου βγει μια πικρία. Εγώ δεν ήμουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Γιάννα, ήμασταν πολύ μακριά».