Έκλεισε το πρώτο μεγάλο όνομα για το «Nomads» και είναι αυτός που κανείς δεν περίμενε (Vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Έκλεισε το πρώτο μεγάλο όνομα για το «Nomads» και είναι αυτός που κανείς δεν περίμενε (Vid)

Η πρώτη διάσημη: Η μεγαλύτερη αντρική φαντασίωση μπαίνει στο «Nomads» (Pics)Το «Noamds» θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα του προγράμματος του ΑΝΤ1 στο πρώτο μισό της σεζόν. Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Αμαρουσίου σημείωσε ικανοποιητικές επιδόσεις την περασμένη σεζόν και πήρε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας σκοπό της παραγωγής είναι να υπάρχουν «ανάμεικτες» ομάδες. Να μην γίνει δηλαδή διαχωριμός ανάμεσα σε «διάσημους» και «κοινούς θνητούς».

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί ωστόσο στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη και του Νίκου Αναδιώτη μεταδόθηκε ο πρώτος που έκλεισε.
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή βαλίτσες για Μαδαγασκάρη ετοιμάζει ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο γνωστός σε όλους μας «NiVo» θα ζήσει τη μεγάλη περιπέτεια αφού είναι ο πρώτος από τη showbiz που υπέγραψε με την παραγωγή.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει μια κορούλα είναι άνθρωπος που θέλει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ότι είναι ένας άνθρωπος που κάνει πλάκες και έχει χιούμορ και κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχει θέμα με τους συμπαίκτες του.