Τουρκικό πλοίο προσάραξε σε πολυσύχναστη παραλία της Εύβοιας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Τουρκικό πλοίο προσάραξε σε πολυσύχναστη παραλία της Εύβοιας

Τουρκικό πλοίο προσάραξε σε πολυσύχναστη παραλία της ΕύβοιαςΑπό την πλοιοκτήτρια εταιρεία ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία η διαδικασία αποκόλλησης του πλοίου, η οποία θα ξεκινήσει αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.
Στην παραλία Κανατάδικα της Βόρειας Εύβοιας εκεί που συχνάζουν λουόμενοι προσάραξε πλοίο με σημαία Παναμά, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Αμαλιάπολης, χωρίς φορτίο, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.
Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ και προκάλεσε εντύπωση και θαυμασμό πως ο καπετάνιος το οδήγησε μέχρι την αμμουδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο ανήκει σε Τουρκική εταιρεία αλλά πλέει με σημαία Παναμά. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε στην παραλία Κανατάδικα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση, όπως διαβεβαίωσε και το Λιμενικό Σώμα της Αιδηψού. Το πλοίο έχει 14 άτομα πλήρωμα όλοι τους αλλοδαποί.
Από την πλοιοκτήτρια εταιρεία ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία η διαδικασία αποκόλλησης του πλοίου, η οποία θα ξεκινήσει αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.Ο πλοίαρχος έχει δηλώσει πως ήταν στη γέφυρα όταν συνέβη το ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ στον πλοίαρχο και βρέθηκε θετικός, όχι όμως πολύ πάνω από το όριο.
ΕΔΕ για το περιστατικό διεξάγει το λιμεναρχείο Αιδηψού.
Τουρκικό πλοίο προσάραξε σε πολυσύχναστη παραλία της Εύβοιας
Τουρκικό πλοίο προσάραξε σε πολυσύχναστη παραλία της Εύβοιας
Πηγή: