Μαραντόνα: «Σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς. Παλιά δεν ήξερα τι είναι το μαξιλάρι…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Μαραντόνα: «Σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς. Παλιά δεν ήξερα τι είναι το μαξιλάρι…»

Μαραντόνα: «Σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς. Παλιά δεν ήξερα τι είναι το μαξιλάρι…»Οι Ντοράντος παρουσίασαν τον νέο τους προπονητή, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε και τους στόχους του στο προσεχές μέλλον.
Αφού παραδέχθηκε τα σφάλματά του και έτοιμος να αλλάξει συμπεριφορά εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία ομάδας του Μεξικό. Ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε δηλώσεις όσον αφορά τον τρόπο ζωής του αυτή την περίοδο. 

Αναλυτικότερα είπε: «Σήμερα θέλω να δω τον ήλιο και να πάω νωρίς για ύπνο. Πριν δεν κοιμόμουν τα βράδια και να φανταστείτε, δεν ήξερα τι είναι το μαξιλάρι. Γι’ αυτό δέχτηκα την πρόταση της ομάδας. Θα προσέχω την ομάδα σαν παιδί μου». 
Ο Μαραντόνα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παλιότερα είχε συλληφθεί για χρήση ουσιών ενώ στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η συμπεριφορά του όντας θεατής δεν ήταν πρέπουσα
». 

«Πριν λίγο καιρό έκανα χρήση ουσιών και αυτό με κατέστρεφε, έκανα βήματα προς τα πίσω και ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να πηγαίνει μόνο μπροστά. Οι κόρες μου με βοήθησαν πολύ σε αυτό. Έχω περάσει δύσκολα και έχω απογοητεύσει πολύ κόσμο, αλλά εδώ ήρθα για να δουλέψω», πρόσθεσε. 

Οι Ντοράντος βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης εθνικής, έχοντας μόλις τρείς βαθμούς.