ΚΕΡΚΥΡΑ: Πλωτή εξέδρα θα κατασκευαστεί στην Παλαιοκαστρίτσα για τα σκάφη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πλωτή εξέδρα θα κατασκευαστεί στην Παλαιοκαστρίτσα για τα σκάφη

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση στην Παλαιοκαστρίτσα.

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 52,50 τ.μ. για εποχιακή χρήση, στον κόλπο Αγίου Σπυρίδωνα Παλαιοκαστρίτσας, για λογαριασμό της Δημοτικής Ενότητας Παλαιοκαστριτών του Δήμου Κέρκυρας. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για την για προσωρινή πρόσδεση σκαφών. Ο κατασκευαστής του έργου θα πρέπει να μεριμνήσει για την απομάκρυνση οποιωνδήποτε άχρηστων υλικών, μετά την υλοποίησή του, ενώ τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της πλωτής εξέδρας δεν θα περιέχουν τοξικές ουσίες, επικίνδυνες για το περιβάλλον.
Τέλος, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ασφαλής στερέωσή της στο βυθό, ώστε να αποτραπεί τυχόν αποκοπή της που θα αποτελέσει ναυτιλιακό κίνδυνο.
Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς. corfupress.com