Ατζέντης «ψάχνεται» για Λιβάγια στην Αγγλία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ατζέντης «ψάχνεται» για Λιβάγια στην Αγγλία

Ατζέντης «ψάχνεται» για Λιβάγια στην ΑγγλίαΜε την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο ατζέντηδες και εκπρόσωποι ομάδων, ύστερα από το ντεμπούτο του Κροάτη φορ στην εθνική του ομάδα (κόντρα στην Πορτογαλία).

Ο διεθνής πλέον άσος της ΑΕΚ ανεβάζει σιγά-σιγά τη χρηματιστηριακή του αξία και στην «Ένωση» καταλαβαίνουν πως σύντομα θα φτάσουν προτάσεις για την παραχώρησή του, ίσως και τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ωστόσο, έχουν ενημερώσει σχετικά και τους εκπροσώπους του Λιβάγια, τους κ.κ. Παστορέλο και Καβαλιέρε, πως θα ήθελαν ένα οκταψήφιο ποσό για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη μεταγραφή.


Εν τω μεταξύ, η «Ώρα των Σπορ» αποκαλύπτει πως στην υπόθεση φέρεται να έχει μπει και ένας συνεργάτης του ίδιο γραφείου που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και έχει συμμετάσχει σε κάποια δυνατά «deals». 

Ο λόγος για τον Λούκα Μπεσκαρίνι, ο οποίος – σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα – έχει αρχίσει τη σχετική προεργασία στο Νησί για να υπάρξει μία μεγάλη μεταγραφή για τον Κροάτη άσο αλλά και ένα σημαντικό ποσό για τα «κιτρινόμαυρα» ταμεία.