Apple: Σταματά η παραγωγή των iPhone X, iPhone 6s και iPhone SE - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Apple: Σταματά η παραγωγή των iPhone X, iPhone 6s και iPhone SE

Apple: Σταματά η παραγωγή των iPhone X, iPhone 6s και iPhone SEΧθες ανακοινώθηκαν τα νέα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, τα τρία νέα φετινά μοντέλα της Apple.
Συνήθως με κάθε νέα κυκλοφορία, τα παλαιότερα μοντέλα υπόκεινται σε μείωση της τιμής τους. Αυτήν τη φορά η Apple επέλεξε κάτι διαφορετικό.

iPhone X
iPhone X

Η παραγωγή του iPhone X θα σταματήσει εντελώς, καθώς δεν θα συνέφερε την εταιρεία να συνεχίσει να πουλά το συγκεκριμένο προϊόν με μειωμένη τιμή, καθώς το κόστος κατασκευής δεν θα έχει μειωθεί αισθητά φέτος σε σχέση με πέρυσι. Απ' ό,τι φαίνεται, είχε περισσότερο νόημα να δώσουν την ευκαιρία σε ένα νέο μοντέλο όπως είναι το iPhone XR για όσους επιθυμούν ένα οικονομικότερο iPhone X, καθώς έχει ανανεωμένο και δυνατότερο επεξεργαστή, αλλά ταυτόχρονα οθόνη LCD αντί για OLED και μονή κάμερα.

iPhone 6s
iPhone 6s

Το iPhone 6s επίσης σταματά να παράγεται, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της ηλικίας πλέον της συσκευής.

Το "πλήγμα" είναι η παύση της παραγωγής του iPhone SE, καθώς η εταιρεία δεν έχει άλλο πλέον κινητό στην κατηγορία mid-range, με όλα τα iPhone που κυκλοφορούν πλέον να είναι high-level. Αναμενόταν σύμφωνα με φήμες, κάποια ανακοίνωση για το iPhone SE 2, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. 

iPhone SE
iPhone SE

Για όσους επιθυμούν ένα μικρό iPhone, οι μόνες επιλογές πλέον είναι τα iPhone 7 και iPhone 8, τα οποία είναι σχετικά μικρά, αν και όχι τόσο όσο το SE. Επίσης το SE και το 6s ήταν τα τελευταία iPhone που διατηρούσαν τη θύρα audio jack 3.5mm. zougla.gr