Απίστευτο ξύλο στο Περού μεταξύ οπαδών ομάδας και μελών θρησκευτικής οργάνωσης! (videos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Απίστευτο ξύλο στο Περού μεταξύ οπαδών ομάδας και μελών θρησκευτικής οργάνωσης! (videos)

Απίστευτο ξύλο στο Περού μεταξύ οπαδών ομάδας και μελών θρησκευτικής οργάνωσης! (videos)Πολύ σοβαρά επεισόδια με έναν τραυματία και δεκάδες συλλήψεις στη Λίμα του Περού, ανάμεσα σε οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας και μέλη θρησκευτικής οργάνωσης!
Σκηνές απείρου… κάλλους στο Περού! 

Έξω από το γήπεδο της Αλιάνσα Λίμα έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης χριστιανών Ευαγγελιστών, «El Aposento Alto», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο και να συλληφθούν δεκάδες. 

Συγκεκριμένα, η θρησκευτική οργάνωση υποστηρίζει πως έχει αποκτήσει νόμιμα μία έκταση δίπλα από το γήπεδο, προκειμένου να χτίσει μία εκκλησία. Για αρχή, λοιπόν, τα μέλη της πήγαν στον χώρο και άρχισαν να σβήνουν τα γκράφιτι των οπαδών της Αλιάνσα Λίμα, που είχαν το έμβλημα της ομάδας.


Αυτό, εξόργισε τους οπαδούς, οι οποίοι περίμεναν με ρόπαλα τα μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης και τους άρχισαν στο… κυνήγι. 

Από τη μεριά της, η ομάδα με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «παράνομη εισβολή στον χώρο», αλλά από την άλλη τονίζει πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι, ζητώντας από τους οπαδούς της να μην προβαίνουν σε ακραίες αντιδράσεις.