Τραγωδία στο Τέξας: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η γυναίκα που χτυπούσε τα κουδούνια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Τραγωδία στο Τέξας: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η γυναίκα που χτυπούσε τα κουδούνια

mon_mainΜυστήριο με την αυτοκτονία του 49χρονου συντρόφου της - Η 32χρονη βρέθηκε και είναι ασφαλής με την οικογένειά της.
Μία γυναίκα ημίγυμνη χτυπούσε κάθε βράδυ τα κουδούνια των σπιτιών σε έναν δρόμο της περιοχής Montgomery County, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κάμερα ασφαλείας ενός ιδιοκτήτη αποτέλεσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η έρευνα. Μία έρευνα που αποκάλυψε την τραγική ιστορία της πρωταγωνίστριας. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τέξας, η γυναίκα που χτυπούσε τα κουδούνια στα άγρια μεσάνυχτα, ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Όμως πίσω από την τραγική αυτή ιστορία, υπήρχε κάτι ακόμα. Μία αυτοκτονία και ένα σημείωμα που τα εξηγούσε όλα...

Ακολουθεί βίντεο από την κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού με την 32χρονη...

Πρόκειται για μία ιστορία που προκαλεί θλίψη από το ξεκίνημα, έως την εξέλιξη και το τραγικό της τέλος. Μοναδική θετική εξέλιξη, το γεγονός ότι η 32χρονη γυναίκα βρέθηκε και είναι ασφαλής με την οικογένειά της.

Η νεαρή γυναίκα, που εμφανιζόταν ημίγυμνη και χτυπούσε τα κουδούνια των σπιτιών, συζούσε με έναν συνομίληκο άντρα. Ο 49χρονος σύντροφός της φαίνεται πως την κακοποιούσε και την είχε περιορισμένη στην κατοικία τους. Την Τετάρτη, ο άντρας αυτός βρέθηκε νεκρός, με μία σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο εξηγούσε το γιατί αυτοκτόνησε, ενώ ανέφερε πως με την 32χρονη ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο ίδιος άντρας είχε τηλεφωνήσει και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Παρ' ότι η υπόθεση δείχνει να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία μίας αυτοκτονίας ενός άντρα και μίας γυναίκας σε κατάσταση σοκ, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. «Έχουμε μόνο τη μία όψη», ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας.

Η 32χρονη φορούσε μόνο ένα T-Shirt, ήταν ξυπόλητη και χτυπούσε τα κουδούνια των σπιτιών της κοινότητας Sunrise Ranch, η οποία βρίσκεται περίπου 96 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον. Χτυπούσε τα κουδούνια αναζητώντας βοήθεια, αλλά μόλις απαντούσε κάποιος, εξαφανιζόταν στο σκοτάδι.

Η έρευνα της αστυνομίας γι' αυτήν την υπόθεση-μυστήριο συνεχίζεται. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πίσω από την εμφάνιση της ημίγυμνης γυναίκας που χτυπούσε τα κουδούνια στο Τέξας, βρίσκεται μία τραγική ιστορία, με πολλές προεκτάσεις. protothema.gr