Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία – Δείτε πού θα φτάσει τις επόμενες ημέρες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία – Δείτε πού θα φτάσει τις επόμενες ημέρες

Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού – Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος τις επόμενες ώρες – Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο – Πότε έρχονται ξανά καταιγίδες
Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία – Δείτε πού θα φτάσει τις επόμενες ημέρες
Με καλό καιρό φαίνεται πως μπαίνει ο Σεπτέμβριος, καθώς, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η θερμοκρασία θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές τους 35 βαθμούς Κελσίου. Ζέστη επικρατεί και σήμερα, Πέμπτη (30/08/2018), ενώ παρόμοιο αναμένεται το σκηνικό του καιρού και το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα
Στην Αττική ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή
Την Παρασκευή (31/08) στην Αττική ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
Το Σάββατο (01/09) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (02/09) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Βροχές από Δευτέρα
Τη Δευτέρα ο καιρός γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια με σποραδικές βροχές, κυρίως στα βορειοδυτικά όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  newsbomb.gr