ΔΕΔΔΗΕ για Ύδρα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νησί - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΔΕΔΔΗΕ για Ύδρα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νησί

ΔΕΔΔΗΕ για Ύδρα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νησίΤην πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της Ύδρας από τις 15.10 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/08) ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Τα συνεργεία του Διαχειριστή εντόπισαν και αποκατέστησαν βλάβη στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στη χερσαία σύνδεση του νησιού και έθεσαν σε λειτουργία το εφεδρικό καλώδιο της υποθαλάσσιας σύνδεσης του δικτύου της Ύδρας με την ηπειρωτική χώρα μέσω του οποίου γίνεται τώρα η ηλεκτροδότηση.

Ωστόσο συνεχίζονται οι εργασίες και στο κύριο υποθαλάσσιο καλώδιο ενώ παράλληλα, για λόγους ασφαλείας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των εργασιών και στην κύρια διασύνδεση, στο νησί παραμένουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη συνολικής ισχύος 3 ΜW, τα οποία σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ διασφαλίζουν την ενεργειακή αυτονομία της Ύδρας και την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή της.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει τέλος για μια ακόμη φορά συγγνώμη για την ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 05:30 όταν ξαφνικά η Ύδρα βυθίστηκε στο σκοτάδι. newsbomb.gr