Απέρριψε 8 εκατ. ευρώ για Μάνταλο η ΑΕΚ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Απέρριψε 8 εκατ. ευρώ για Μάνταλο η ΑΕΚ!

Απέρριψε 8 εκατ. ευρώ για Μάνταλο η ΑΕΚ!Η Γουέστ Μπρομ πρόσφερε 2+6 εκατ. ευρώ για τον αρχηγό της Ενωσης, η απάντηση της οποίας όμως ήταν αρνητική.

Μια μεγάλη πρόταση έγινε στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο από Αγγλία και συγκεκριμένα την Γουέστ Μπρομ. Η πρόταση, όπως επιβεβαιώνει η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ήταν στα 8 εκατ. ευρώ συνολικά (2 για τον δανεισμό του και άλλα 6 ως οψιόν απόκτησης) αλλά η απάντησε που δόθηκε στους Αγγλους ήταν αρνητική! Αυτό δείχνει την πίστη που υπάρχει στον Μάνταλο, αν και εξαρχής -από όταν υπήρξε σχετικό δημοσίευμα- φαινόταν δύσκολο να πουλήσει η πρωταθλήτρια τον αρχηγό της μία μέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πρόκειται για ακόμη μία αρνητική απάντηση της ΑΕΚ σε μεγάλη πρόταση για παίκτη της, όπως έγινε και με τους Μάρκο Λιβάια και Βασίλη Μπάρκα, γεγονός που δείχνει τη διάθεση να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας, η οποία έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι και παράλληλα να κάνει το καλύτερο δυνατό στον όμιλο του Champions League. gazzetta.gr