Survivor: Αποχώρησε ο Πάνος Θεοδώρου – Κλάματα, ανακοινώσεις – Ποιοι ακολουθούν; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Survivor: Αποχώρησε ο Πάνος Θεοδώρου – Κλάματα, ανακοινώσεις – Ποιοι ακολουθούν;

SurvivorΠοιοι παίκτες παίρνουν σειρά στις επόμενες αποχωρήσεις και ποιοι μπαίνουν τελικό;
Ο Πάνος Θεοδώρου αποχώρησε από το Survivor, τη νύχτα της Τρίτης. Ο παίκτης των Μαχητών ήταν συνυποψήφιος με τον Ηλία Γκότση και τον Νικόλα Αγόρου. Με βάση τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας των τηλεθεατών, ο Πάνος είχε τις λιγότερες ψήφους από τους τρεις, οπότε και έφυγε από το παιχνίδι με πολλά δάκρυα.
Οι Μαχητές βρίσκονται σε δεινή θέση μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, καθώς οι γυναίκες των Διασήμων κερδίζουν αναγκαστικά τη μία ασυλία και επομένως βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, ο Χάρη Γιακουμάτος κατάφερε να κερδίσει όλους τους άντρες της αντίπαλης ομάδας κι έτσι η συνέχεια για τους Μαχητές ήταν προδιαγεγραμμένη. Ο Πάνος, μετά από ένα συναισθηματικό ξέσπασμα, πήρε τη δάδα του και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο.
Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, την ερχόμενη Πέμπτη, ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το Survivor θα είναι ο Νικόλας Αγόρου. Ο Χάρης Γιακουμάτος, σύμφωνα με τα spoiler, φεύγει την Τρίτη και στον ημιτελικό φτάνουν οι: Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια και Ηλίας Γκότσης.
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε στους παίκτες ότι μετά από αυτή την αποχώρηση, όλοι θα παίζουν με όλους, άντρες και γυναίκες. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι από την επόμενη ασυλία θα υπάρχουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι τρεις. zappit.gr