Βρέθηκε το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Βρέθηκε το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη

Βρέθηκε το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη | in.grΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδα. Το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης, που βρέθηκε σε σπίτι φιλικού της προσώπου αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από το σπίτι της χωρίς να ενημερώσει τους οικείους της ούτε να αφήσει κάποιο σημείωνα. Η αρχική υπόθεση της αυτοκτονίας αντικαταστάθηκε από αυτήν της δολοφονίας χωρίς να είναι σε θέση οι αρχές να πουν με βεβαιότητα τι πραγματικά συνέβη.

Το κινητό της τηλέφωνο που αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί βρέθηκε τελικά σε σπίτι κοντινού της προσώπου στην περιοχή του Ρίου και γεννούνται ερωτήματα για την παρουσία της 44χρονης εκεί.

Ο εισαγγελέας ερευνά την διαδρομή που ακολούθησε η γυναίκα όπως και το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής το άτομο στο οποίο ανήκει στο σπίτι σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την δολοφονία της.

Η διαδρομή που ακολούθησε η άτυχη γυναίκα παραμένει ένας γρίφος έξι μήνες μετά το θάνατό της. Η 44χρονη ξεκίνησε από το σπίτι της στην Κατοχή για να αγοράσει γλυκά. Λίγο αργότερα κάμερες την εντοπίζουν στο Αγρίνιο όπου αγοράζει καφέ και γεμίζει με πετρέλαιο κίνησης ένα μπιτόνι. Στη συνέχεια μέσω της Παραβόλας πηγαίνει στην παραλία Φωτμού εκεί όπου βρέθηκε νεκρή. Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν σε αυτή τη διαδρομή έκανε κάποιες στάσεις, ή είχε κάποιες προγραμματισμένες συναντήσεις.