Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Πασκουάλ με φόντο τον... Καλάθη! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Πασκουάλ με φόντο τον... Καλάθη!

Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Πασκουάλ με φόντο τον... Καλάθη! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Τσάβι Πασκουάλ, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα περισσότερα ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν με πρώτο και καλύτερο αυτό του Νικ Καλάθη, από τον οποίο περιμένουν την απάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η συνάντηση του διοικητικού ηγέτη των προπονητή με τον Καταλανό προπονητή έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και ήδη συζητήθηκαν τα ζητήματα που «καίνε» τους πρωταθλητές.

Πρώτο και καλύτερο αυτό του Νικ Καλάθη, πάνω στον οποίο έχει δοθεί η μεγαλύτερη βαρύτητα και προτεραιότητα όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σεζόν. Άλλωστε από την οριστική απάντηση του φυσικού ηγέτη της ομάδας θα γνωρίζει ο Πασκουάλ με την διοίκηση πώς θα κινηθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. 

Γι' αυτόν τον λόγο έχει δοθεί ήδη διορία στον Νικ Καλάθη μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να δώσει την οριστική του απάντηση. Και ανάλογα από την απάντηση να ξέρουν στο «πράσινο» στρατόπεδο πώς θα δρομολογήσουν τον σχεδιασμό τους.  Αισιοδοξία υπάρχει όσον αφορά την τελική έκβαση της υπόθεσης, αφού θεωρούν ότι η πρόταση είναι πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα ενώ και ο ίδιος ο Καλάθης θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. 

Το μόνο σίγουρο είναι ένα: Ασχέτως από την απάντηση, οι απαιτήσεις θα είναι και πάλι υψηλές, με μεγάλο στόχο την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague και τη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα. gazzetta.gr