Survivor 2:Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ανέβασε την πρώτη φωτό με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο μετά την αποχώρηση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Survivor 2:Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ανέβασε την πρώτη φωτό με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο μετά την αποχώρηση


Ο Σάκης Τανιμανίδης όταν τον βλέπουμε στα επεισόδια του Survivor 2 αναφέρει συνεχώς μία φράση, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο πήρε σάρκα και οστά. «Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών» λέει και ξαναλέει ο διάσημος παρουσιαστής και χθες δεν μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο με αυτήν του την ατάκα.

Συμβούλιο αποχώρησης είχες εχθές το βράδυ λοιπόν, με τους Νάσο Παπαργυρόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου και Ροδάνθη Καπαρού να τίθενται υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κι ενώ μετά το αντίστοιχο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, αντιληφθήκαμε πως οι fans, αλλά και οι χρήστες του Twitter δεν την συμπαθούν και πολύ, θεωρήσαμε πως εχθές θα έφευγε.

Δυστυχώς όμως, αποδείχθηκε σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόσμου, πως η Ροδάνθη είναι αυτό το έντομο που τόσο φοβάσαι και θα επιβιώσει ακόμη και πυρηνική καταστροφή. Και αυτό συνέβη, αφού κατάφερε να βγάλει από το παιχνίδι μερικούς πολύ καλούς παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Κι εδώ είναι η ανατροπή για την οποία λέγαμε παραπάνω, αφού σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να φύγει ο Νάσος.

Και μπορεί να μην έχουμε δει –ακόμη τουλάχιστον- πως αντέδρασε το Twitter σε αυτό, είδαμε όμως την πρώτη φωτογραφία του Νάσου στο Instagram. Όχι, όχι από το δικό του προφίλ, αλλά από αυτό του Γιάννη Δρυμωνάκου, με τον οποίο και μίλησε με βιντεοκλήση λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Δυστυχώς το Survivor έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά. Εγώ κέρδισα όμως έναν πραγματικό φίλο», έγραψε επάνω στη φωτό τους και μας συγκίνησε πραγματικά. Νάσο σε περιμένουμε!