Πολωνία - Κολομβία 0-3 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Πολωνία - Κολομβία 0-3

Πολωνία - Κολομβία 0-3Η Κολομβία έκανε... πάρτι, κέρδισε με 3-0 την Πολωνία, που αποκλείστηκε, και θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση με την Σενεγάλη.

Τα δύο φαβορί του ομίλου είχαν ξεκινήσει με ήττες στο Mundial και το μεταξύ τους παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού. Στο τέλος οι Κολομβιανοί πανηγύρισαν τη νίκη, που τους κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ οι Πολωνοί ετοιμάζουν τις βαλίτσες της επιστροφής, καθώς έγιναν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που γνωρίζει τον αποκλεισμό. Το τελικό 3-0 ίσως ακούγεται υπερβολικό με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, όμως ήταν πέρα για πέρα δίκαιο, με την ομάδα του Ναβάλκα να παρουσιάζεται πολύ κακή.

Οι Πολωνοί μπήκαν με διάθεση να επιτεθούν, όμως αυτό κράτησε μόλις για λίγα λεπτά. Το ματς στη συνέχεια είχε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ούτε φάση της προκοπής και συνεχείς διακοπές. Το θέαμα ήταν κάκιστο και το σκορ άνοιξε με την πρώτη ευκαιρία στο ματς. Στο 40’ ο Χάμες έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Μίνα με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Κολομβία! Η Πολωνία ήταν με την πλάτη στον τοίχο και αναγκασμένη να επιτεθεί. Ο Ναβάλκα, όμως, για δεύτερο ματς παράταξε την ομάδα του με πειραματική ενδεκάδα και οι παίκτες του δεν μπορούσαν να αλλάξουν τρεις πάσες για να βρεθούν στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, πάντως, χάθηκε στο 58’, όταν ο Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να νικήσει τον Οσπίνα από κοντά και κάπου εκεί τελείωσαν τα πάντα. Οι Κολομβιανοί έπαιξαν εξαιρετικά στην κόντρα, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 70’ με τον Φαλκάο (το πρώτο του σε Mundial) και σε τρίτο με τον Κουαδράδο στο 75’! Κριχόβιακ (81’) και Λεβαντόφσκι (88’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Οσπίνα και να μειώσουν, με το 0-3 να μένει μέχρι το τέλος και τους παίκτες του Πέκερμαν να πανηγυρίζουν δίκαια και να πηγαίνουν στον τελικό πρόκρισης με αντίπαλο την Σενεγάλη.

Πολωνία (Ανταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πίσεκ, Μπεντνάρεκ, Παζντάν (80’ Γκλικ), Μπερεζίνσκι (72’ Τεόντορτσικ), Γκοράλσκι, Κριχόβιακ, Ρίμπους, Ζιελίνσκι, Κοβνάτσκι (57’ Γκροσίτσκι), Λεβαντόφσκι

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Σάντσες, Μοχίκα, Αγκιλάρ (32’ Ουρίμπε), Κιντέρο (73’ Λέρμα), Μπάριος, Κουαδράδο, Χ. Ροδρίγκες, Φαλκάο (78’ Μπάκα)