ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαζικότατη και με παλμό η συγκέντρωση του «Δεν Πάει Άλλο»! (pics & video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαζικότατη και με παλμό η συγκέντρωση του «Δεν Πάει Άλλο»! (pics & video)

Πολύ μεγάλη ήταν η συγκέντρωση που διοργάνωσαν πολίτες της Κέρκυρας μέσω Facebook ως αντίδραση για την τραγική κατάσταση με τα απορρίμματα που έχουν «πνίξει» το νησί.

Φώτο: Facebook/Σπύρος Καρύδης

Στη συγκέντρωση ψηφίστηκε κείμενο με το οποίο ζητείται η παραίτηση του Κ. Νικολούζου αλλά εξαπολύεται επίθεση και κατά των επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η μαζική συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία των πολιτών που τη διοργάνωσαν, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 800 Κερκυραίοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που ξεκίνησε από τον πεζόδρομο της Γ. Θεοτόκη και κατέληξε στο Σαν Τζιάκομο.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως, παρά την προσπάθεια τις προηγούμενες ημέρες που προήλθε κυρίως από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους να πολιτικοποιήσουν τη συγκέντρωση και να τη συνδυάσουν με συλλαλητήριο για το μακεδονικό, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και ο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους για να εκδηλώσει την αγανάκτηση του για τη «βόμβα» που απειλεί να τινάξει το νησί στον αέρα, αυτή των απορριμμάτων.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν πολίτες κάθε ηλικίας και περιοχής, ενώ εκτιμάται ότι ήταν η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί μετά το κίνημα των αγανακτισμένων, το 2011.



Φώτο: Facebook/Δημήτρης Πουλιέζος

Φώτο: Facebook/Μάρκος Βάπτισμας

Φώτο: Facebook/Σοφία Γιοχάλα corfupress.com