«Πάνοπλος» για το 2-1 ο Παναθηναϊκός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

«Πάνοπλος» για το 2-1 ο Παναθηναϊκός

«Πάνοπλος» για το 2-1 ο Î Î±Î½Î±Î¸Î·Î½Î±ÏŠÎºÏŒÏ‚Ο Παναθηναϊκός στα ίσα τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και το ευχάριστο για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Game 3 (10/6, 19:00). 

Στην τρίτη αναμέτρηση της τελικής σειράς των playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στρέφουν άπαντες την προσοχή τους στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού (10/6, 19.00). Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν δίχως αγωνιστικά προβλήματα σήμερα (8/6) το απόγευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει Game 3.

Αναλυτικά  

«Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο τελικό από τα κάτωθι σημεία: 

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00). 
* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr 
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) 
*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του  εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα. 
*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό). 
* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους. 
*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!