Ούρσκα Μπατσόβνικ: Η καλλονή σύζυγος του νικητή των βουλευτικών εκλογών στη Σλοβενία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ούρσκα Μπατσόβνικ: Η καλλονή σύζυγος του νικητή των βουλευτικών εκλογών στη Σλοβενία


Η κατά 20 χρόνια μικρότερή του γιατρίνα που του έκλεψε την καρδιά
Ούρσκα λέγεται ο «άσσος» στο μανίκι του υπερσυντηρητικού πρώην πρωθυπουργού Γιάνεζ Γιάνσα, νικητή των χθεσινών βουλευτικών εκλογών στη Σλοβενία.Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μοντέλο,όμως,η κατά 20 χρόνια μικρότερή του Ούρσκα Μπατσόβνικ επέλεξε την Ιατρική.


Ο Γιάνσα ,σύμμαχος του Ούγγρου δεξιού εθνικιστή Βίκτορ Ορμπάν, απολαμβάνει την ορειβασία και το γκολφ έχοντας στο πλευρό του την αγάπη της ζωής του και μητέρα των δύο παιδιών του.Η 40χρονη Ούρσκα, με τα μακριά καστανά μαλλιά και ο Γιάνεσζ Γιάνσα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου του Ιούλιο του 2009.



Τρία χρόνια διήρκεσε η σχέση τους.Το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους,ο Γιάνσα όμως είχε ήδη γνωρίσει την πατρότητα από προηγούμενη σχέση του.Ο 60χρονος Γιάνσα είχε μακροχρόνια σχέση με την Σίλβα Πρενταλίτς με την οποία απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο.

Η Ούρσκα, όπως είναι φυσικό, σε κάθε δημόσια εμφάνισή της,μαγνητίζει τα βλέμματα με το σικάτο ντύσιμό της και τις μακριές γάμπες της.Χαμογελάει αβίαστα στο φακό και δείχνει ιδιαίτερα προσιτή γεγονός που «μαλακώνει» την σκληρά αντιμεταναστευτική εικόνα του συζύγου της.

Ο Γιάνσα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα.Διετέλεσε πρωθυπουργός της Σλοβενίας από το 2004 ως το 2008 και από το Φεβρουάριο του 2012 ως τις 20 Μαρτίου 2013.
Τον Οκτώβριο του 2010, το κοινοβούλιο στην Σλοβενία αποφάσισε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες δωροληψίας. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις απέδωσε σε παιχνίδι των ΜΜΕ.

Ο Γιάνσα επανήλθε στην πρωθυπουργία έπειτα από τις βουλευτικές εκλογές του 2011, κατά τις οποίες το κόμμα του ήρθε στη δεύτερη θέση. Ανέλαβε ξανά πρωθυπουργός στις 10 Φεβρουαρίου 2012, σε κυβέρνηση πεντακομματικού συνασπισμού.

Στις 5 Ιουνίου 2013, καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση με την κατηγορία της δωροδοκίας από την φινλανδική εταιρεία Patria σχετικά με την προμήθεια αμυντικών συστημάτων. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για το ζευγάρι καθώς η σύζυγός του κυοφορούσε το πρώτο τους παιδί. protothema.gr