Oι σωσίες του Κιμ και του Τραμπ κλέβουν την παράσταση στη Σιγκαπούρη [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Oι σωσίες του Κιμ και του Τραμπ κλέβουν την παράσταση στη Σιγκαπούρη [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΡΟι Αρχές της Σιγκαπούρης εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της ιστορικής συνάντησης Τραμπ-Κιμ την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά δύο σωσίες τους κλέβουν ήδη την παράσταση.
Ο Αυστραλο-κινέζος κωμικός Χάουαρντ Χ, που μιμείται τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα κι ο Ντένις Άλαν από το Σικάγο-«φτυστός» ο Αμερικανός πρόεδρος- χαμογελούσαν και πόζαραν στις κάμερες καθώς περπατούσαν χέρι-χέρι στο κέντρο της Σιγκαπούρης μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστών.
Τράβηξαν selfies με το κοινό κι απάντησαν στις ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Ο Χάουαρντ Χ μοιάζει πολύ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, με τα μαύρα μαλλιά του χτενισμένα προς τα πίσω, τους ξυρισμένους κροτάφους, τα γυαλιά με το μαύρο σκελετό και το σκούρο κοστούμι με το κολάρο αλά Μάο,
Από την πλευρά του ο σωσίας του Τραμπ φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και κόκκινη γραβάτα, ένα καπέλο με το γνωστό σύνθημα του Ρεπουμπλικανού Προέδρου «Make America Great Again» και τα ξανθά μαλλιά του χτενισμένα αλά Τραμπ.
Νωρίτερα οι Αρχές της Σιγκαπούρης είχαν συλλάβει τον Χάουαρντ Χ κατά την άφιξή του στο αερδρόμιο και τον ανέκριναν, όπως είπε, για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και για το κατά πόσον είχε μετάσχει στο παρελθόν σε διαδηλώσεις. Του είπαν ότι έφθασε στην ασιατική πόλη-κράτος σε μια «ευαίσθητη χρονικά συγκυρία» και τον άφησαν ελεύθερο λίγες ώρες αργότερα αφού προηγουμένως του συνέστησαν να αποφύγει τη νήσο Σεντόζα, όπου θα γίνει το τετ-α-τετ Τραμπ-Κιμ και το ξενοδοχείο Shangri-La.
«Θα ήθελα να πω στον Κιμ Γιονγκ Ουν να χρησιμοποιήσει αυτή την ιστορική συνάντηση για να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος μας ασφαλέστερος για όλα τα έθνη και τους λαούς», απάντησε ο σωσίας του Τραμπ στην ερώτηση τι θα συμβούλευε τον Βορειοκορεάτη ηγέτη ενόψει της συνόδου της Τρίτης.
Ο σωσίας του Κιμ από την πλευρά του, είπε ότι τα χρήματα που θα βγάλει από το ταξίδι του αυτό θα διατεθούν «για να τραφεί η Βόρεια Κορέα και εγώ».
Φωτογραφίες: ΑΡ iefimerida.gr