Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να... κλειδώσει και να ανακοινώσει Ποντένσε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να... κλειδώσει και να ανακοινώσει Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να... κλειδώσει και να ανακοινώσει Î Î¿Î½Ï„Î­Î½ÏƒÎµΟ Ντάνιελ Ποντένσε εξακολουθεί να είναι η υπόθεση που μπορεί να... τελειώσει άμεσα και θετικά ο Ολυμπιακός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους Πειραιώτες να έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες. Επιμένουν στην Αγγλία για... μετακόμιση μέσω Φόρεστ.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία από χθες και όπως σας τις είχαμε μεταφέρει ήταν πως ο ατζέντης Μέντες θα πήγαινε ξανά εκεί για τελικές επαφές με την Φόρεστ για τον Ποντένσε. Για να κλείσει ο νεαρός άσος εκεί αλλά για να πάει μετά στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα εξακολουθούν να προκύπτουν από το Νησί οι ερυθρόλευκοι παραμένουν για τα καλά στο... κόλπο για τον νεαρό εξτρέμ Ντάνιελ Ποντένσε. Σε τέτοιον βαθμό που να προσπαθούν να τελειώσουν θετικά την μεταγραφή και να την ανακοινώσουν άμεσα. Στο Λιμάνι πάντως δεν διέρρεαν επίσημα κάτι επί του θέματος. Σημειώνεται ξανά βέβαια πως πρόκειται για παίκτη που είχε ξεχωρίσει ο Κριστιάν Καρεμπέ έχοντας κάνει θετική εισήγηση για εκείνον ως προς τον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση φαίνεται πως αυτή η υπόθεση μπορεί να πάει πολύ καλά και ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να κλείσουν σύντομα τον 22χρονο άσο που ήταν πέρυσι στην Σπόρτινγκ. gazzetta.gr