Νέες φωτογραφίες και βίντεο των δύο Ελλήνων μετά το τέταρτο τουρκικό "όχι" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Νέες φωτογραφίες και βίντεο των δύο Ελλήνων μετά το τέταρτο τουρκικό "όχι"

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοίΝέες εικόνες των Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής τους από τους Τούρκους.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν με χειροπέδες στα δικαστήρια και από εκεί, πίσω στις φυλακές της Αδριανούπολης, όπου παραμένουν για 111η μέρα, αφού απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισής τους.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φαίνονται να είναι σε καλή κατάσταση και καλά στην υγεία τους, παρά την μεγάλη ταλαιπωρία και αγωνία τους.


Άγγελος Μητρετώδης
Άγγελος Μητρετώδης  DHA
Δημήτρης Κούκλατζης
Δημήτρης Κούκλατζης  DHA

Το νέο τους αίτημα είχε κατατεθεί στο πλαίσιο του σχετικού δικαιώματος που τους παρέχει η τουρκική νομοθεσία και παρά το γεγονός ότι είχε πλέον εξασφαλιστεί ως τόπος μόνιμης κατοικίας τους στην Τουρκία η ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα. Ωστόσο, οι Τουρκοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μία κίνηση καλής θέλησης ενόψει των πρόωρων εκλογών στη γείτονα, χρησιμοποιώντας την περίπτωση των δύο Ελλήνων για αντίποινα αναφορικά με την υπόθεση των "οκτώ" που διέφυγαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. news247.gr