Νεαρή γυναίκα πίνει καθημερινά τα ούρα του... σκύλου της! (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Νεαρή γυναίκα πίνει καθημερινά τα ούρα του... σκύλου της! (vid)

Νεαρή γυναίκα πίνει καθημερινά τα ούρα του... σκύλου της! (vid)Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα στα social media ένα αρκετά αηδιαστικό βίντεο, που δείχνει μια νεαρή γυναίκα να συλλέγει τα ούρα του σκύλου της και κατόπιν να τα πίνει, προκειμένου να αποκομίσει τα «τεράστια οφέλη για την υγεία» που πιστεύει ότι της παρέχουν.

Στο βίντεο που δείχνει να είναι αληθινό, η νεαρή Λιν Λιου από τις ΗΠΑ εξηγεί το σκεπτικό πίσω από αυτήν την ασυνήθιστη πρακτική.

«Πολλοί από εσάς με ρωτάτε πώς δείχνω πάντα τόσο όμορφη, πώς φαίνεται τόσο άψογο to μακιγιάζ μου και πώς έχω αυτή τη φυσική λάμψη. Ιδού το μυστικό μου» αναφέρει η νεαρή Αμερικανίδα, η οποία κατόπιν σπεύδει να συλλέξει τα ούρα του σκύλου της σε ένα πλαστικό ποτήρι, και έπειτα να τα πιει μονορούφι. 

«Πριν πιω για πρώτη φορά τα ούρα του σκύλου, είχα κατάθλιψη και υπέφερα από φρικτή ακμή» εξηγεί η Λιου, πριν στραγγίξει το ποτήρι της. Και κατόπιν συνεχίζει: «Τα ούρα του σκύλου περιέχουν βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και 10 γραμμάρια ασβέστιο. Επίσης έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου».