Νάσος Παπαργυρόπουλος: Άνοιξε την καρδιά του για τα δύο χρόνια που δεν μιλούσε με τον πατέρα του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Άνοιξε την καρδιά του για τα δύο χρόνια που δεν μιλούσε με τον πατέρα του

Νάσος ΠαπαργυρόπουλοςΌσα εκμυστηρεύτηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για εκείνη την περίοδο.
Ο παίκτης του Survivor μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την παραμονή του στην Αμερική πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για την εμπειρία που έζησε μέσα σε αυτό. Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στους λόγους για τη διακοπή επικοινωνίας με τον πατέρα του, επί δυο χρόνια.
«Ο πατέρας μου ήταν πολύ δυνατός ως χαρακτήρας. Όσο ήμουν μικρότερος έφερνα αντιστάσεις. Επέβαλε και κάπως τη γνώμη του, όπως και οι περισσότεροι πατεράδες. Λογικό να συμβεί αυτό. Στο Survivor είχα ζητήσει συγγνώμη στην επικοινωνία. Πολλές φορές βλέπουμε τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι είναι. Και δεν βλέπουμε τα πραγματικά σοβαρά πράγματα. Έχουμε τους γονείς μας που μας αγαπάνε περισσότερο από όλους και δεν ξέρεις για πόσο θα τους έχεις. Και δεν ξέρεις και τι ξημερώνει. Για ένα πταίσμα να κρατήσεις κακία και να μη μιλάς στον άνθρωπο που σε αγαπάει περισσότερο από όλους είναι ανόητο. Εγώ αυτό το κατάλαβα μέσα στο Survivor.
Πάντα έδινα αναβολές. Έλεγα θα το κάνω μετά, ή θα τα βρούμε μετά. Πριν μπω στο Survivor μιλούσαμε, απλά είχαμε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γύρω στα δύο χρόνια χωρίς να μιλάμε. Ήμουν Ελλάδα περισσότερο, αλλά και Αμερική. Είχαμε έρθει σε ρήξη και επαγγελματική και προσωπική. Γιατί αυτά τα δύο καμιά φορά συγχέονται», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο Dot.
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιγράφει πως από μικρός δούλευε στα μαγαζιά του πατέρα του, έχοντας περάσει από πολλά πόστα, αλλά και πως όταν ήρθαν σε ρήξη σταμάτησε και από εκεί, δουλεύοντας στο θέατρο, στον κινηματογράφο, αλλά και σε άλλα νυχτερινά μαγαζιά. «Και οι δύο φταίγαμε, απλά εγώ έφταιγα παραπάνω» δήλωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε πως έπρεπε να έχει σκεφτεί όλες τις δυσκολίες που σχημάτισαν τον χαρακτήρα του πατέρα του και να αλλάξει τον τρόπο που του μιλούσε. «Έπρεπε να έχω σκεφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τόσο ισχυρό χαρακτήρα που δεν μπορεί από ένα παιδί 17-25 χρονών να δεχτεί μια διαφορετική άποψη. Εκεί έκανα το λάθος. Έπρεπε να καταλάβω ότι θα έπρεπε να αλλάξω εγώ ή ο τρόπος για να καταλάβει τα πράγματα για να γίνει διαφορετικός» εξήγησε ως προς τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη ρήξη.
«Είχα και εγώ μια φοβία για το πως θα με αντιμετωπίσει ο πατέρας μου μετά από τόσο καιρό σαν τον άσωτο υιό. Κάποια στιγμή βρήκα το θάρρος και λέω μέχρι εδώ είναι τελείωσε, θα πάω να τον βρω. Και από εκεί τα βρήκαμε και δεν ξανατσακωθήκαμε», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.