Να περάσει η... μπόρα και πιάνουν δουλειά οι Αγγελόπουλοι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Να περάσει η... μπόρα και πιάνουν δουλειά οι Αγγελόπουλοι

Να περάσει η... μπόρα και πιάνουν δουλειά οι ΑγγελόπουλοιΠαναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχουν προχωρήσει σε καμία κίνηση σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να ακολουθήσει στεναχώρια και εκνευρισμός, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στον κόσμο της.

Στις ώρες που έχουν περάσει δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη σε θέματα της επόμενης μέρας αφού οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ αφήνουν να περάσει λίγος χρόνος ώστε να σκεφτούν πιο ήρεμα την κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις τους.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια να αναλαμβάνουν δράση από την επόμενη κιόλας ημέρα κλείνοντας άμεσα σημαντικά θέματα της ομάδας.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως θα αντιδράσουν με λίγο διαφορετικό τρόπο. Ουσιαστικά δεν έχουν εμφανιστεί σε κανέναν άνθρωπο της ομάδας από την Κυριακή το βράδυ κι ύστερα. Λογικά περιμένουν να πέσουν κάπως οι τόνοι, να συζητήσουν μεταξύ τους όλα τα θέματα που τους απασχολούν και εν συνεχεία να «σηκώσουν» μανίκια.

Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» έχουν ως προτεραιότητά τους την ανανέωση των τριών Ελλήνων παικτών (Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου) με τους εκπροσώπους των οποίων ακόμη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή συνάντηση και φυσικά την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πάντως οι τρεις ανανεώσεις δεν έχουν να κάνουν με τον νέο τεχνικό αφού αποτελούν επιθυμία της διοίκησης να κρατήσουν τον ελληνικό «κορμό». gazzetta.gr