Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά στο Περιστέρι -Ζημιές σε σπίτια [εικόνες & βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά στο Περιστέρι -Ζημιές σε σπίτια [εικόνες & βίντεο]

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά στο Περιστέρι -Ζημιές σε σπίτια [εικόνες & βίντεο]Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το πρωί σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στη Στυλιανού Γονατά 16, στο Περιστέρι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο με 18 άνδρες και έξι οχήματα. 

Η φωτιά, ωστόσο, λόγω και του εύφλεκτου υλικού πήρε γρήγορα διαστάσεις. 

Το σχέδιο της πυροσβεστικής εκτυλίχθηκε σε δυο φάσεις, αφενός να κατασβέσει τη φωτιά στην αποθήκη ηλεκτρικών, αφετέρου να προστατέψει τα διπλανά σπίτια που κινδύνεψαν από τη φωτιά. 

Να σημειωθεί ότι η αποθήκη ηλεκτρικών βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή του Περιστερίου, αριστερά και δεξιά βρίσκονται σπίτια και πολυκατοικίες, οπότε η κατάσταση ήταν και παραμένει επικίνδυνη. 

Την τελευταία ώρα, λόγω της διάρκειας και της έντασης της φωτιάς εκφράζονται φόβοι για τη στατικότητα του κτιρίου, ενώ, όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη, ζημιές έχουν προκληθεί σε διπλανά κτίρια. Συγκεκριμένα, εξωτερικές ζημιές έχει υποστεί μια πολυκατοικία που εφάπτεται στην αποθήκη ηλεκτρικών, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ζημιές έχει υποστεί και ένα ακατοίκητο διαμέρισμα. 

Αναστάτωση στη γειτονιά
Οπως είναι φυσικό, στη γειτονιά του Περιστερίου επικρατεί αναστάτωση, με τους κατοίκους της περιοχής να ανησυχούν για τα σπίτια τους. Διπλανά σπίτια πλημμύρισαν από τα νερά που έριχνε η πυροσβεστική για να κατασβέσει τη φωτιά στη βιοτεχνία, ενώ η θερμοκρασία στο εσωτερικό τους είναι ιδιαίτερα υψηλή. 
Ιδιοκτήτης αποθήκης στο Περιστέρι: Καταστράφηκα, δεν ήταν ασφαλισμένα τα προϊόντα 
Σε απόγνωση ο Νίκος Καρώνης, ιδιοκτήτης της αποθήκης ηλεκτρικών στο Περιστέρι, καθώς η φωτιά κατέστρεψε την επιχείρηση ολοσχερώς.
Δεν έδωσα σημασία στον πρώτο συναγερμό, ήρθα στο δεύτερο και είχε καταστραφεί όλο το κτίριο. Δεν είναι ασφαλισμένο. Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Το κτίριο είχε πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμπορεύματα που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη ήταν αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ.