Κροκόδειλος κατασπάραξε πάστορα κατά τη διάρκεια βάφτισης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Κροκόδειλος κατασπάραξε πάστορα κατά τη διάρκεια βάφτισης

Κροκόδειλος - Φωτό αρχείουΈνα απίστευτο και ταυτόχρονα τραγικό και φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας βάφτισης στην Αιθιοπία, όταν εμφανίστηκε ένας απρόσκλητος "επισκέπτης" που ακολουθώντας τα ζωώδη ένστικτά του, έφαγε ζωντανό τον πάστορα που τελούσε το μυστήριο, μπροστά στα μάτια των έντρομων καλεσμένων.
Περισσότεροι από ογδόντα άνθρωποι παρακολουθούσαν μια μαζική βάφτιση σε λίμνη της Νότιας Αιθιοπίας. Η χαρμόσυνη στιγμή μετατράπηκε σε τραγωδία μέσα σε δευτερόλεπτα, όταν ένας κροκόδειλος πετάχτηκε μέσα από τη λίμνη, αρπάζοντας τον προτεστάντη πάστορα που τελούσε το μυστήριο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ερπετό επιτέθηκε στον πάστορα, τον δάγκωσε στα πόδια, την πλάτη και το λαιμό και στη συνέχεια τον παρέσυρε μαζί του στη λίμνη.

Οι προσπάθειες των παρευρισκόμενων να σώσουν τον άτυχο πάστορα απέβησαν άκαρπες, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι πρέπει να ήταν ήδη νεκρός πριν ο κροκόδειλος τον παρασύρει στο βυθό της λίμνης.

Ο άτυχος πάστορας μόλις είχε προλάβει να βαφτίσει τον πρώτο πιστός, πριν εμφανιστεί ο κροκόδειλος και διακόψει με τόσο βίαιο τρόπο το μυστήριο.

Σημειώνεται ότι παρά τις έρευνες, δεν εντοπίστηκε ούτε η σορός του πάστορα, ούτε το ερπετό. news247.gr