Κατέθεσε νέα πρόταση για Κάτσε ο Παναθηναϊκός! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Κατέθεσε νέα πρόταση για Κάτσε ο Παναθηναϊκός!

 Κατέθεσε νέα πρόταση για Κάτσε ο Παναθηναϊκός!Κοντά στον Εργκους Κάτσε βρίσκεται από την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός με τον Νταμπίζα να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Ανοιχτή η διαπραγμάτευση!
Κοντά στον Εργκους Κάτσε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Νίκος Νταμπίζας στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το τριφύλλι δέχτηκε να καλύψει μεγάλο μέρος από το συμβόλαιο του Αλβανού μέσου και η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ανοιχτή με αρκετές πιθανότητες θετικής έκβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Κάτσε έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό έχοντας επαφή τόσο με τον Γιώργο Δώνη όσο και με το Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση που βρήκε ανταπόκριση από το Δικέφαλο. 
 
Από τη στιγμή που υπάρχει πλέον σημείο επαφής και η νέα βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ήταν… να πληρώσει ο ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του Αλβανού μέσου αλλά να αποπληρώσει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του παίκτη, τότε είναι σαφές ότι οι πιθανότητες παραμονής του αυξάνονται θεαματικά, καθώς εκτός των άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ενημερώσει την πλευρά του Κάτσε ότι δεν τον υπολογίζει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.
Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός επαναλάμβαναν την πρόσφατη θέση τους για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας καθώς επίσης και ότι η προτεραιότητα της παρούσας στιγμής είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη, με τις υπογραφές να πέφτουν εντός των επόμενων ωρών (πιθανώς και το βράδυ της Πέμπτης).  sdna.gr