Το φοβερό κόλπο με τον ανεμιστήρα για να εξοντώσετε εκατοντάδες κουνούπια σε μια νύχτα (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Το φοβερό κόλπο με τον ανεμιστήρα για να εξοντώσετε εκατοντάδες κουνούπια σε μια νύχτα (video)

Το φοβερό κόλπο με τον ανεμιστήρα για να εξοντώσετε εκατοντάδες κουνούπια σε μια νύχτα (video)Καληνύχτα... κουνούπια!

Πρώτα, αυτός ο χαρακτηριστικός θόρυβος δίπλα στο αυτί και μετά το επάρατο τσίμπημα.

Λίγα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο ενοχλητικά μέσα στην ζέστη της καλοκαιρινής νύχτας από τα κουνούπια.

Υπάρχουν διάφορες λύσεις για να αντιμετωπίσετε τα κουνούπια, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι καμία από αυτές δεν μπορεί να δώσει λύση σε μαζικό επίπεδο.

Εκτός από τον Dan Rojas του καναλιού GreenPowerScience στο YouTube. Η μέθοδός του μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από έως και 4.000 κουνούπια τη νύχτα και, μάλιστα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανενός είδους επικίνδυνο χημικό, ή άλλη σχετική ουσία.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι με ανθρακούχο νερό και έναν μεγάλο, πολύ δυνατό ανεμιστήρα δαπέδου. Η συνέχεια ανήκει στον Dan Rojas... Στο βίντεο θα δείτε αρχικά τον Dan να χρησιμοποιεί ως "δόλωμα" τον σκύλο του, αλλά το βασικό "κόλπο" ξεκινάει στα 2′:00"...

Ανοίξτε λίγο το μπουκάλι με το ανθρακούχο νερό, ώστε να επιτρέψετε στο διοξείδιο του άνθρακα που περιέχει, να βγαίνει λίγο-λίγο έξω από αυτό. Τα κουνούπια είναι γνωστό ότι έλκονται πολύ από το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο "εντοπίζουν" στην ατμόσφαιρα. Συνήθως έχουμε την ατυχία να το εντοπίζουν στον αέρα που εκπνέουμε.

Στην συνέχεια βάλτε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα που θα έχετε τοποθετήσει σχετικά κοντά στο μπουκάλι. Προσοχή: βάλτε ένα προστατευτικό πλέγμα (σαν τούλι) στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα, εκεί όπου "ρουφάει" τον αέρα.

Οι ενοχλητικοί... επισκέπτες έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα, πλησιάζουν την πηγή (το μπουκάλι), αλλά παρασύρονται από το δυνατό ρεύμα αέρα αναρρόφησης του ανεμιστήρα και κολλάνε πάνω στο πλέγμα, αδυνατώντας να ξεφύγουν.

Στο τέλος, ψεκάστε στο πλέγμα με ένα μείγμα καθαρού οινοπνεύματος, για να εξοντώσετε τα κουνούπια. Το οινόπνευμα είναι απόλυτα υγιές και ασφαλές, εξατμίζεται μετά την χρήση και δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα.