Επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη - Πυροβόλησε στον αέρα ο φρουρός του (βίντεο) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη - Πυροβόλησε στον αέρα ο φρουρός του (βίντεο)

varvitsiotis-570-thumb-large-thumb-large-thumb-large-thumb-largeΟ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.



Μάλιστα, ανέβασε και βίντεο τη στιγμή της επίθεσης.


Στη συνέχεια, ανέβασε φωτογραφίες από τα τρικάκια που πέταξαν οι κουκουλοφόροι αλλά και την προσπάθειά τους να γράψουν με σπρέι στους τοίχους του γραφείου.


«Έβαλαν κουκούλες, οι μισοί μπήκαν μέσα, οι άλλοι μισοί ήταν κάτω. Εντόπισαν τον αστυνομικό μου και άρχισαν να τον απειλούν χυδαία και αυτός απάντησε με έναν πυροβολισμό στον αέρα, ο οποίος τους έκανε, ουσιαστικά, να φύγουν», δήλωσε αρχικά στους δημοσιογράφους ο βουλευτής της ΝΔ και συνέχισε: «Έφτασαν έξω από το γραφείο μου, έγραφαν συνθήματα στους τοίχους, έσπασαν τη διπλανή πόρτα. Δεν πρόλαβαν να μπουν στο γραφείο μου».
Ορισμένοι από αυτούς, σύμφωνα με όσα είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στους δημοσιογράφους, εγκλωβίστηκαν στα ρολά που βρίσκονται στην έξοδο και οι υπόλοιποι επέστρεψαν για να τους απεγκλωβίσουν. kathimerini.gr