Η εκδίκηση του φιδιού – Δάγκωσε άνθρωπο με το κομμένο του κεφάλι! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η εκδίκηση του φιδιού – Δάγκωσε άνθρωπο με το κομμένο του κεφάλι!

Η εκδίκηση του φιδιού – Δάγκωσε άνθρωπο με το κομμένο του κεφάλι!Είκοσι έξι δόσεις αντίδοτου χρειάστηκε ένας Τεξανός μετά από δάγκωμα που δέχτηκε από το κομμένο κεφάλι του φιδιού που είχε σκοτώσει.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είκοσι έξι δόσεις αντίδοτου για δηλητήριο χρειάστηκε να χορηγηθούν σε έναν άνδρα από το Τέξας, τον οποίο δάγκωσε το … ακρωτηριασμένο κεφάλι ενός φιδιού που είχε σκοτώσει, όπως αναφέρει το BBC.

Όπως δήλωσε στον τοπικό σταθμό KIII-TV η Τζένιφερ Σάτκλαϊφ, ο σύζυγός της ασχολούνταν με κηπουρικές εργασίες στον κήπο του σπιτιού τους όταν είδε μπροστά του έναν κροταλία 1 μέτρου και 25 εκατοστών και τον αποκεφάλισε.

Στη συνέχεια μάζεψε τα απομεινάρια του για να τα πετάξει και τότε τον δάγκωσε … το κεφάλι του ερπετού. 
Επικίνδυνο ακόμα και μετά θάνατον

Το αντανακλαστικό δάγκωμα του φιδιού είναι δυνατό να συμβεί ακόμα και πολλές ώρες μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με δηλώσεις της Σάτκλαϊφ στο KIII-TV, αμέσως μετά το δάγκωμα ο σύζυγός της έπαθε σπασμούς.

Χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο από το σπίτι του κοντά στο Κόρπους Κρίστι στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε το αντίδοτο CroFab.

Μία εβδομάδα μετά, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και μόνο η λειτουργία των νεφρών του χαρακτηρίζεται αδύναμη.

Η γιατρός στο Ινστιτούτο VIPER του Πανεπιστημίου της Αριζόνα Λέσλι Μπόιερ προειδοποίησε τους πολίτες να αποφεύγουν να σκοτώνουν φίδια, ειδικά κόβοντάς τα σε κομμάτια.

“Είναι βάρβαρο για το ερπετό και μένει ένα μικρότερο κομμάτι που παραμένει δηλητηριώδες και δεν είναι καλό να το πιάσεις” εξήγησε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ