Τσίπρας-Καμμένος για το «Βόρεια Μακεδονία» -Δεν στηρίζουν οι ΑΝΕΛ, αλλά δεν φεύγουν από την κυβέρνηση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τσίπρας-Καμμένος για το «Βόρεια Μακεδονία» -Δεν στηρίζουν οι ΑΝΕΛ, αλλά δεν φεύγουν από την κυβέρνηση

Τσίπρας-Καμμένος για το «Βόρεια Μακεδονία» -Δεν στηρίζουν οι ΑΝΕΛ, αλλά δεν φεύγουν από την ÎºÏ…Î²Î­ÏÎ½Î·ÏƒÎ·Η συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων στο ονοματολογικό αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στην κυβέρνηση, εφόσον η σύνθετη ονομασία θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

Οι πληροφορίες λένε πως το όνομα στο οποίο αναμένεται να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές είναι το «Βόρεια Μακεδονία». Με αυτή την ονομασία τα στελέχη των ΑΝΕΛ σε κάθε τοποθέτησή τους ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται να στηρίξουν.

Γι' αυτό και στην κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για να διαχειριστούν πολιτικά τον ερχομό της πιθανής συμφωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, είχαν μακρά συνομιλία την δευτέρα το πρωί. 

Ο κ. Καμμένος φέρεται να εξέφρασε την πάγια θέση του για το ζήτημα, πλην όμως το Μαξίμου εξακολουθεί να διαμηνύει ότι παρά το υπάρχον πολιτικό πρόβλημα να μην στηρίζει ο κυβερνητικός εταίρος, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κυβερνητικής συνοχής. Όπερ και σημαίνει ότι η πολιτική συμβίωση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί κανονικά. iefimerida.gr