Ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο πλατό της Πάνια -Τρόμαξε η παρουσιάστρια [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο πλατό της Πάνια -Τρόμαξε η παρουσιάστρια [βίντεο]

Ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο πλατό της Πάνια -Τρόμαξε η παρουσιάστρια [βίντεο]Στο πλατό της Αννίτας Πάνια εισέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της.

Αποτέλεσμα της απρόσμενης εμφάνισης του παρουσιαστή ήταν να τρομάξει η Αννίτα Πάνια.

«Ααα! Φοβήθηκα! Αυτή εδώ η ομάδα είναι επικίνδυνη. Τι θέλεις Μένιο Φουρθιώτη; Τι θες απ’ τη ζωή μου αγόρι μου; Τι συμβαίνει;» ρώτησε η Αννίτα Πάνια. 

«Ηρθα να σου δώσω ένα φιλί, δεν μπορώ;», απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης, για πει η παρουσιάστρια: «Μόνο ένα; Πολλά!».

«Θες να κάνουμε μαζί εκπομπή; Θα μείνεις εδώ; Θέλεις να σου κάνω μια συνέντευξη; Θέλεις να μου κάνεις μια συνέντευξη; Τι θέλεις; Όχι, επειδή σου ήρθε το αυθόρμητο, να ξέρεις είναι το πιο αποτελεσματικό» συνέχισε η Αννίτα Πάνια.

Πριν πάνε σε διαφημίσεις, παρουσιάστρια είπε: «Ξέρετε εδώ επειδή είναι και τα χρόνια πολλά που είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον και έχουμε κάνει και αρκετά πράγματα, υπάρχει μια αγάπη μεταξύ των παρουσιαστών. Δηλαδή, ακόμα και οι πιο ασύμβατοι μεταξύ μας άνθρωποι, γιατί στη δουλειά δεν βρίσκεις πάντα ανθρώπους που κάνεις χημεία 100%, έγινε αυτό το μαγαζί, αυτό το κανάλι με τόση αγάπη και με τόση υποστήριξη ο ένας στον άλλο, που σε αυτή τη φάση που τελειώνει η σεζόν, μάλλον αισθανόμαστε ο ένας να δείξει στον άλλον πόσο πολύ έχουμε αισθανθεί καλά για το ότι δουλέψαμε μαζί». iefimerida.gr