Αποκάλυψη: Σε πόση ώρα μπορούν οι Έλληνες να καταστρέψουν την τουρκική αεροπορία; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Αποκάλυψη: Σε πόση ώρα μπορούν οι Έλληνες να καταστρέψουν την τουρκική αεροπορία;

Το ότι η ελληνική πολεμική αεροπορία είναι ίαως από τις καλύτερες στγον κόσμο, είναι γνωστό - Αυτό όμως που πραγματικά συγκλονίζει είναι οι ταχύτητες καταστροφής των σιδερένιων αετών της Ελλάδας - Τους χρόνους δράσης τους είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του παλιότερα ο Φράγκος Φραγκούλης.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ρωσικό μέσω μαζικής ενημέρωσης RGRU, το 2016, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος είχε αποκαλύψει μελέτη των ισραηλινών που λέει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου η ελληνική ΠΑ μπορεί να καταστρέψει την τουρκική εντός 48 ωρών!


Ναι καλά διαβάσατε, εντός 48 ωρών δεν θα μείνει ρουθούνι.

Στην ίδια συνέντευξη είχε βέβαια προβλέψει πολλά.

Ο κύριος Φράγκος κάνοντας ιστορικές αναφορές που ξεκινούν από το 1920 είχε επισημαίνει τις πάγιες επιδιώξεις της Τουρκίας που σήμερα εκφράζονται με τον στόχο να μοιραστεί ξανά το Αιγαίο. “Στην πραγματικότητα αυτό που επιθυμεί η Τουρκία είναι η ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, υποστήριξε ο στρατηγός.

Αναφέρθηκε και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τόνισε ότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κάποια στιγμή κάποιο επεισόδιο τύπου Ίμια, αλλά και το να μην αμφισβητούμε καν την δυνατότητα κατάρριψης τουρκικών αεροσκαφών που παραβιάζουν τα σύνορά μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.