ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ: Ο Σιώπης ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ: Ο Σιώπης ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό!

Τι κι αν ξεκίνησε προετοιμασία κανονικά, γνωρίζοντας πως υπολογίζεται για το ρόστερ της νέας σεζόν, ο 24χρονος μέσος την δεύτερη ημέρα έθεσε στον Πέδρο Μαρτίνς θέμα αποχώρησής του, κάτι που έκανε έξαλλους τους "ερυθρόλευκους". Γιατί βλέπουν πίσω από την υπόθεση Σιώπη "κιτρινόμαυρο" δάκτυλο και όχι...πολωνικό!
Πέντε "ζουμερά" ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ από του Ρέντη για την υπόθεση του Μανώλη Σιώπη που ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Πώς εμπλέκονται στην ιστορία του η Λεχ, ο Τσιρίλο, ο μάνατζερ του Λιβάγια και η ΑΕΚ. Γιατί οι "ερυθρόλευκοι"... φοβήθηκαν "κιτρινόμαυρο" δάκτυλο στην υπόθεση:
Τάσεις φυγής από τον Ολυμπιακό εμφάνισε ξαφνικά ο Μανώλης Σιώπης. Και λέω ξαφνικά γιατί από ότι έμαθα δύο ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας ζήτησε απο τον Μαρτίνς (και όχι μόνο) να αποχωρήσει από την ομάδα!
Σύμφωνα μάλιστα με την πιάτσα agents η... επιθυμία αυτή του διεθνή μέσου δεν άρεσε καθόλου στους “ερυθρόλευκους”, επειδή είχαν συζητήσει κι αποφασίσει με τον Μαρτίνς να βρίσκεται στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου, διεκδικώντας την ευκαιρία του. Κάτι που το ήξερε...
Πρόσφατα γράφτηκε πως η Λεχ Πόζναν “επέστρεψε” για τον Σιώπη, ανεβάζοντας κατά 300.0000 την προσφαρά της και ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 500.000 € στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του...
Ο 24χρονος μέσος, με χρηματιστηριακή αξία 1,5 εκ. € και με συμβόλαιο ως το 2020 με τον Ολυμπιακό, έχει αλλάξει ατζέντη κι από τον Ευαγγελόπουλο είναι στο Γραφείο του Μπρούνο Τσιρίλο, που συνεργάζεται με τον Ιταλό μεγαλοατζέντη Παστορέλο των.... Λιβάγια, Μπακασέτα!!
Το αιφνιδιαστικό αίτημα φυγής του Σιώπη, σε συνδυασμό με τους μανατζερικά “ομόσταβλούς” του και την παρουσία στην ΑΕΚ του “αγαπημένου” του Ουζουνίδη, έχουν κάνει έξαλλους τους “ερυθρόλευκους” που... βλέπουν “κιτρινόμαυρο” δάκτυλο!

Με βάση τα τωρινά δεδομένα και κυρίως την οργή που υπάρχει στην ηγεσία του Ολυμπιακού, επειδή θεωρούν πως ο Σιώπης πήγε να τους την... φέρει, ώστε μέσω... Πολωνίας να καταλήξει στην ΑΕΚ, η τάση δείχνει πως θα τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα