Συνελήφθη συνταξιούχος στη Λαμία με την κατηγορία ότι βίαζε τα εγγόνια του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη συνταξιούχος στη Λαμία με την κατηγορία ότι βίαζε τα εγγόνια του

Συνελήφθη συνταξιούχος στη Λαμία με την κατηγορία ότι βίαζε τα εγγόνια τουΣυνταξιούχος δικηγόρος στη Λαμία φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο εγγόνια του. Ο άντρας συνελήφθη μετά την κινητοποίηση της δασκάλας του ενός παιδιού που αντιλήφθηκε την κατάσταση.

Τη φρίκη ζούσαν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 7 και 9 ετών, στη Λαμία, και μάλιστα στα χέρια του ίδιου τους του παππού, ηλικίας 69 ετών.

Ο συνταξιούχος δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο εγγόνια του, ένα κορίτσι 7 ετών κι ένα αγόρι 9 ετών, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Τα δύο παιδιά έμεναν στο κάτω από την ίδια στέγη με τον άντρα και τη μητέρα τους.

Η αποκάλυψη έγινε όταν το 7χρονο κορίτσι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Η εκπαιδευτικός κινήθηκε άμεσα και ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε με την Εισαγγελία Λαμίας και την αστυνομία.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στη σύλληψη του 69χρονου. Ο συνταξιούχος από τη μεριά του αρνείται τις κατηγορίες.

Όπως μεταδίδει το τοπικό Μέσο, όλα δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν υποστεί βιασμό. Αναμένεται, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να δείξει πέραν αμφιβολίας εάν και σε ποιο βαθμό τα παιδιά έχουν υποστεί κακοποίηση.