Απίστευτο: Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε παλιά ρούχα τoυ Αντώνη Ρέμου και πήγε στα Mad VMA [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Απίστευτο: Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε παλιά ρούχα τoυ Αντώνη Ρέμου και πήγε στα Mad VMA [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram
Ποιος θα φανταζόταν πως η εμφάνιση της Μελίνα Ασλανίδου στα  Mad Video Music Awards είχε άρωμα... από Αντώνη Ρέμο.
Κι όμως η γνωστή καλλιτέχνις εμφανίστηκε στα μουσικά βραβεία με παλιά ρούχα του συναδέλφου της και δεν το κατάλαβε κανείς.
Την αποκάλυψη έκανε η δημιουργός και σύντροφος του τραγουδιστή, Υβόννη Μπόσνιακ, στον λογαριασμό της στο Instagram.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Υβόννη Μπόσνιακ συγκέντρωσε παλιά τζιν του Αντώνη Ρέμου και τα μεταποίησε σε φόρεμα.
Το αποτέλεσμα ήταν τόσο πρωτοποριακό και ιδιαίτερο που κανείς δεν κατάλαβε πως η δημιουργία αυτή... έγινε με τα τζιν του διάσημου τραγουδιστή.
Η Υβόννη Μπόσνιακ, λοιπόν,  έγραψε για αυτό στο instagram: «Νομίζεις πως είναι μόνο ένα φόρεμα. Για εμένα όμως ήταν πολύ περισσότερο.... Φτιαγμένο με πολύ αγάπη (Όπως εννοείται το κάθε κομμάτι μας) .... Απλά σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν πολλοί παραπάνω λόγοι να το αγαπώ.... Είναι για την Μελίνα μου.... Αυτό είναι το πρώτο -πρώτο κομμάτι που είναι φτιαγμένο όλο με το χέρι μου, δεν χρησιμοποιήθηκε πατρόν ή μηχανή... απλά κάποια παλιά τζιν, μια κούκλα ραπτικής, κλωστή και βελόνα.... Μην φανταστείτε ότι κάθομαι και ράβω όλη μέρα εδώ, έχω τους ειδικούς στο ατελιέ μου, την καλύτερη ομάδα που κάνουν εξαιρετική δουλειά.... Και ποιος περίμενε ποτέ ότι η Μελίνα θα φορούσε παλιά ρούχα του Αντώνη μου;! ? Σε ευχαριστώ @lilamari1 και @officialaslanidoumelina για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!!!!».