11άδα συλλήψεων στην Κέρκυρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

11άδα συλλήψεων στην Κέρκυρα

Πραγματοποιήθηκαν 68 συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν κλοπές, την παράνομη κατοχή όπλων, την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, την διάθεση ειδών παραεμπορίου, την κατάληψη αιγιαλού, την ηχορύπανση.

Βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 384 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον κατά το χρονικό διάστημα 21 έως και 24 Ιουνίου 2018.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού που εφαρμόζεται για την προστασία των τουριστικών περιοχών μεγάλης επισκεψιμότητας από παραβατικές συμπεριφορές που αφορούν φαινόμενα μικροκλοπών, διαρρήξεων παραθεριστικών κατοικιών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την οδηγική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (11) άτομα , μεταξύ των οποίων (2) για ναρκωτικά, (1) για καταδιωκτικά και (2) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Βεβαιώθηκαν (123) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (16) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Ζάκυνθο συνελήφθησαν (17) άτομα  για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (2) την παράνομη οπλοκατοχή, (4) για ηχορύπανση, (8) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.
Βεβαιώθηκαν (6) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (81) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (18) άτομα , από τα οποία ξεχωρίζουν (3) για παράνομη οπλοκατοχή, (2) για κλοπή, (2) για παρεμπόριο και (8) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Βεβαιώθηκαν (92) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας μεταξύ των οποίων (1) για μέθη, (2) για ταχύτητα, (3) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (3) για μη χρήση προστατευτικού κράνους και (5) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Στην Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (22) άτομα , από τα οποία ξεχωρίζουν (1) για μέθη, (1) για ηχορύπανση, (6) για παραεμπόριο, (2) περί αλλοδαπών, (1) για στέρηση βιβλιαρίου υγείας, (3) για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, (1) για παραβίαση αιγιαλού.

Βεβαιώθηκαν (88) παραβάσεις του Κ.Ο. Κ και (5) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. corfupress.com