"Υπέροχη" συνάντηση στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ υποδέχτηκε την Κιμ Καρντάσιαν - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

"Υπέροχη" συνάντηση στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ υποδέχτηκε την Κιμ Καρντάσιαν


Σκοπός της επίσκεψης που επεδίωξε η γνωστή τηλεπερσόνα είναι να δοθεί χάρη σε μια 62χρονη, η οποία είναι στη φυλακή για σχεδόν δύο δεκαετίες.
"Υπέροχη" συνάντηση στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ υποδέχτηκε την Κιμ Καρντάσιαν
Μετά από μήνες συνομιλιών της με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, η διάσημη περσόνα των social media Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε χθες να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου και να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο.
H Καρντάσιαν ζήτησε από τον Τραμπ να δώσει χάρη στην 62χρονη Άλις Μαρί Τζόνσον που εκτίει ποινή ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή μετά από καταδίκη για ναρκωτικά.
Η περίπτωση της 62χρονης έγινε εθνική είδηση το 2017: Η Τζόνσον συνελήφθη το 1993 και καταδικάστηκε για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών, το 1997. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν πωλούσε ναρκωτικά, ενεργούσε ως διαμεσολαβητής και εκτίει ποινή ισόβιας έχοντας ήδη περάσει 20 χρόνια στη φυλακή. Η 62χρονη δεν παραβίασε κανέναν κανόνα κατά την εκτέλεση της ποινής της και έχει γίνει θεατρική συγγραφέας και μέντορας κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, σύμφωνα με το Business Insider.
Παρόλο που η Κιμ Καρντάσιαν υποστήριξε ανοιχτά την Χίλαρι Κλίντον, ο Τραμπ προσφέρθηκε να βοηθήσει στην αποστολή της από τότε που η κόρη του, Ιβάνκα, έδειξε στήριξη στην Καρντάσιαν για τον σκοπό αυτό.
Η συνάντηση έγινε ιδιωτικά και χωρίς κάμερες όπως αναφέρεται. Η τηλεπερσόνα, η οποία εκτός από τη συζήτηση που είχε για το θέμα με τον Αμερικανό πρόεδρο, συναντήθηκε για μια ώρα και με τον γαμπρό του Τραμπ, τον Τζάρεντ Κούσνερ, προκειμένου να ζητήσει να δοθεί χάρη στην Τζόνσον.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε τη συνάντησή τους "υπέροχη" και ανέφερε συζήτησαν για τη σωφρονιστική μεταρρύθμιση και το θέμα των ποινών.