"Χάλασε" του Μολέδο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

"Χάλασε" του Μολέδο

Στη Βραζιλία έλεγαν πως η Ιντερνασιονάλ ξεκαθάρισε πως δεν παραχωρεί τον δυναμικό στόπερ στον Ολυμπιακό που έτσι αποσύρεται. Η συζήτηση του Μαρινάκη με τον Πρίτσιτς και η δέσμευση του να απαντήσει ως την Πέμπτη.
Μεταμεσονύχτια τιτιβίσματα στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για Ολυμπιακό. Πότε θα απαντήσει ο Σάνιν Πρίτσιτς και η αρνητική εξέλιξη για Μολέδο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διέρρευσαν από την Βραζιλία.
Αν και τέτοιες μεταγραφικές υποθέσεις, που είναι εξ ορισμού περίπλοκες κι από την Λατινική Αμερική κλείνουν και ανοίγουν ξανά αφού γίνονται και διαπραγματευτικές κινήσεις τακτικής:
Ο Πρίτσιτς στην Ελλάδα μίλησε & με Μαρινάκη, που ηταν Μυκονο, για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Βόσνιος ενημέρωσε πως θα απαντήσει μέχρι την Πέμπτη αν την αποδέχεται. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία στο λιμανι ενω μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η Γ.Μ.Α. παρά η Βαλένθια

Μεταμεσονυκτια ενημερωση που είχαμε απο την Βραζιλία για τον Μολέδο, θέλει να χάλασε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τους "ερυθρόλευκους" να απέσυραν το ενδιαφέρον τους...