Τράμπα Γιαννιώτη - Ρισβάνη από Ατρόμητο και Ολυμπιακό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Τράμπα Γιαννιώτη - Ρισβάνη από Ατρόμητο και Ολυμπιακό!

Τράμπα Γιαννιώτη - Ρισβάνη από Ατρόμητο και Ολυμπιακό! Ολυμπιακός κι Ατρόμητος έφτασαν σε προφορική συμφωνία για... τράμπα Γιαννιώτη - Ρισβάνη, με τον πρώτο να επιστρέφει στο Λιμάνι και τον δεύτερο να παραμένει στο Περιστέρι ως ελεύθερος. Απομένει το τελικό «ok» του Έλληνα αμυντικού.

Ανάποδο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν το φετινό καλοκαίρι οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Σπύρος Ρισβάνης! Οι δύο ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά με τον Ατρόμητο, ο δεύτερος ως δανεικός, φαίνεται πως θα χωριστούν την νέα περίοδο με τον πρώτο να επιστρέφει στον Ολυμπιακό και τον δεύτερο να μένει ως ελεύθερη μεταγραφή στους Περιστεριώτες!

Στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες για την επιστροφή του Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό (καθώς οι Πειραιώτες ήταν ξεκάθαροι πως θα πάρουν πίσω ενεργοποιώντας την ρήτρα τον Έλληνα τερματοφύλακα) έπεσε στο τραπέζι κι αυτό που είχε αποκαλύψει πως σκέφτονταν να προτείνουν οι Πειραιώτες στους Περιστεριώτες το gazzetta.gr στις 20 Μαΐου. Η πρόταση λοιπόν του Ολυμπιακού ήταν ο Γιαννιώτης να επιστρέψει στον Πειραιά κι αντί για την ρήτρα των 300.000 ευρώ που έπρεπε να καταθέσει στον Ατρόμητο, να του παραχωρήσει απευθείας ως ελεύθερη μεταγραφή τον Ρισβάνη.

Αυτή ήταν μια εξέλιξη που φυσικά βόλευε τον Ατρόμητο κι όπως σας είχαμε πει, κάτι που ήθελε. Έτσι, αμέσως οι δυο πλευρές φτάσανε σε προφορική συμφωνία.

Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί αυτή η σημαντική συμφωνία και για τις δύο ομάδες είναι το «ok» του Έλληνα αμυντικού. Ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, επέστρεψε από τις διακοπές του και τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του, με τον ίδιο σε πρώτη φάση να είναι θετικός εδώ κι αρκετό καιρό να συνεχίσει στο Περιστέρι, εφόσον δεν θα υπολογιζόταν από τον Ολυμπιακό.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, για τον Ατρόμητο σειρά θα πάρει η επόμενη που έχει και πάλι σχέση με δανεικό ποδοσφαιριστή. Επόμενος που θα γίνουν προσπάθειες να παραμείνει είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος όμως έχει κρούσεις κι από το εξωτερικό, ωστόσο με την παραμονή του Ρισβάνη αν τελικά αυτή ολοκληρωθεί σίγουρα θα δεχτεί... πιέσεις κι από τον πολύ καλό του φίλο να συνεχίσουν παρέα στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων!  gazzetta.gr